wczoraj pisales ze indeks dolar spadkowy bedzieKusus pisze: Gdyby były na SELL to nie byłby wtedy GRID poza tym moja szklana kula jest nastawiona wzrostowo ;]

trend is your friend?
wczoraj pisales ze indeks dolar spadkowy bedzieKusus pisze: Gdyby były na SELL to nie byłby wtedy GRID poza tym moja szklana kula jest nastawiona wzrostowo ;]
I pięknie Kangur pod to wszedł... to samo Kiwi - to samo świeczka na indeksie dolara. Myślałem że będzie kontynuacja tej świeczki dziś i jutro ale jak dzisiaj otworzyłem MT4 to szybko mi spadkowy scenariusz indexu dolara wyszedł w głowy.highend pisze:wczoraj pisales ze indeks dolar spadkowy bedzieKusus pisze: Gdyby były na SELL to nie byłby wtedy GRID poza tym moja szklana kula jest nastawiona wzrostowo ;]dzis zmiana?
trend is your friend?
Poszło do przypominacza na 1,7 i 10 lipca !daromanchester pisze:Pisałem w Listopadzie ale przypominam.
7 lipca obracamy się na Lki zgodnie z forumową przepowiednią z 2009 roku
Dasz bóbr![]()
![]()
"obrazek
ale korekta tuż tużdaromanchester pisze:Pisałem w Listopadzie ale przypominam.
Dasz bóbr![]()
![]()
Bemowa możesz wrzucić cały wykres edka w elliocie ?Bemowo1 pisze:ale korekta tuż tużdaromanchester pisze:Pisałem w Listopadzie ale przypominam.
Dasz bóbr![]()
![]()
Jak to mawiają:
" grube L "
As7 pisze: Bemowa możesz wrzucić cały wykres edka w elliocie ?
lub tak, ale są jeszcze wizje katastroficzneAs7 pisze: Bemowa możesz wrzucić cały wykres edka w elliocie ?