http://biznes.interia.pl/podatki/news/k ... wo,1964473Sejmowa komisja finansów publicznych negatywnie zaopiniowała w czwartek większość poprawek do projektu ustawy okołobudżetowej na 2014 r., w tym wniosek SP o odrzucenie projektu w całości oraz poprawkę PSL, by podnieść akcyzę na piwo
DayTrading: Czwartek 07.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 07.11.2013
w nocy skosne powinny zjechac edka w dol
trzeb szukac znowu S

trzeb szukac znowu S
w tej chwili, to tylko 1345, tak wg mnieNowy123 pisze:w nocy skosne powinny zjechac edka w dol![]()
trzeb szukac znowu S

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ja kwidac pejsy robi co moga by dolca znowu oslabacpedro pisze:w tej chwili, to tylko 1345, tak wg mnieNowy123 pisze:w nocy skosne powinny zjechac edka w dol![]()
trzeb szukac znowu Sidzie, wciąż idzie

mają inne wyjście?Nowy123 pisze:ja kwidac pejsy robi co moga by dolca znowu oslabacpedro pisze:w tej chwili, to tylko 1345, tak wg mnieNowy123 pisze:w nocy skosne powinny zjechac edka w dol![]()

Jutro też jest dzień.
no, Japonia będzie zagadką, duża wolatylność jak w bankuNowy123 pisze:ja kwidac pejsy robi co moga by dolca znowu oslabacpedro pisze:w tej chwili, to tylko 1345, tak wg mnieNowy123 pisze:w nocy skosne powinny zjechac edka w dol![]()
teraz stany, Japonia, Unia i GB jadą na jednym wózku ze stopami
Ostatnio zmieniony 07 lis 2013, 19:23 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
ejka tak, edka......????? trochę pewnie takNowy123 pisze:w nocy skosne powinny zjechac edka w dol![]()
trzeb szukac znowu S
- kk.dreamer
- Pasjonat
Jest gdzieś na żywo to wystąpienie o 20?
Ja tam swoje elki z usdcad zrealizowałam naszcęscie, bo tu widzę jakieś jazdy się zaczynają powoli
Ja tam swoje elki z usdcad zrealizowałam naszcęscie, bo tu widzę jakieś jazdy się zaczynają powoli
Ostatnio zmieniony 07 lis 2013, 19:29 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- krzychu3_1989
- Pasjonat
to mówicie że dragi edka już w dół nie pociągnie
znając Mariana klapnie coś pozytywnego i znowu polecimy w kosmos