zobacz od początku miesiąca DT dziubał jak idiota lecz "maraton' trzymamTomasz196407 pisze:na m30 musi byc korekta i po niej najlepiej objecie to by było potrójne potwierdzenie

zobacz od początku miesiąca DT dziubał jak idiota lecz "maraton' trzymamTomasz196407 pisze:na m30 musi byc korekta i po niej najlepiej objecie to by było potrójne potwierdzenie
Patrząc na wykresy wielointerwałowo trzeba umieć zrozumieć kontekst tego, na co patrzysz.Ekolog pisze:Doświadczeni gracze mam pytanie gram ostatnio na indeksach, ale z analizy świec D1, MN na DAX wychodzi, że powinien lecieć w dół a on ciągnie do góry. Puki, co działają, jako tako wsparcia i opory. Gram od 4 miesięcy, więc moja wiedza skromna, ale najważniejsze, że powoli i do przodu. Zaznaczam, że gram na koncie rzeczywistym. Na demie grałem miesiąc, ale tam nastawienie jest inne lepiej wszystko wchodzi
Powiem Wam, że kawał dobrego tradingu uprawiacie tu
I tu jest fakt niezaprzeczalny to "dziubanie" to nasze zaangazowanie czyli czas poswiecony ilosc d..h na stołku przed kompem i ekgTolmon_Nika pisze:zobacz od początku miesiąca DT dziubał jak idiota lecz "maraton' trzymamTomasz196407 pisze:na m30 musi byc korekta i po niej najlepiej objecie to by było potrójne potwierdzenie
Wieesz jak ustawiam swoje DT i ile poświęcam czasu na FXTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:Tomasz196407 pisze:
I tu jest fakt niezaprzeczalny to "dziubanie" to nasze zaangazowanie czyli czas poswiecony ilosc d..h na stołku przed kompem i ekg
brak kontaktu ze swiatem zewnetrznym np
i meritum wnioski trzeba usprawnic swój trejding miesieczny o podstawowe zasady '
zysk na poziomie 5-10% i transakcji co najwyzej 4-8 a dobre
czy da sie jak bedziemy tu siedzieli i nadawali posty nie wiem po co?
Ktos pytał o Kermita pewnie siedzi w swojej pokoju i czasem przeczyta pare postów z FN i usmiechnie
Kermit tak trzymać
Skąd wiesz?maniuszn pisze:DAX chyba wciska hamulec i bedzie szedł w góre. W okolicach 12817 ma 50% fibo
Pokaz to fibo na wykresie.maniuszn pisze:DAX chyba wciska hamulec i bedzie szedł w góre. W okolicach 12817 ma 50% fibo
[/quote]Tolmon_Nika pisze:Tomasz196407 pisze:
I tu jest fakt niezaprzeczalny to "dziubanie" to nasze zaangazowanie czyli czas poswiecony ilosc d..h na stołku przed kompem i ekg
brak kontaktu ze swiatem zewnetrznym np
i meritum wnioski trzeba usprawnic swój trejding miesieczny o podstawowe zasady '
zysk na poziomie 5-10% i transakcji co najwyzej 4-8 a dobre
czy da sie jak bedziemy tu siedzieli i nadawali posty nie wiem po co?
Ktos pytał o Kermita pewnie siedzi w swojej pokoju i czasem przeczyta pare postów z FN i usmiechnie
Kermit tak trzymać