Nadal trzymasz się teorii wzrostów ??Kusus pisze:Zaraz na ejku i edku pekna gumy i beda strzaly w gore.
ja zaczynam powątpiewać ;/
Nadal trzymasz się teorii wzrostów ??Kusus pisze:Zaraz na ejku i edku pekna gumy i beda strzaly w gore.
Nie. Wycieli mnie na be. I koniec gry na dzis.PipsKong pisze:Nadal trzymasz się teorii wzrostów ??Kusus pisze:Zaraz na ejku i edku pekna gumy i beda strzaly w gore.
ja zaczynam powątpiewać ;/
Nowy123 pisze:patrzac EUR USD gdzie jest na mocnych oporach i konczy prawdopodobnie fale 5 to opcja down na kablu
-- Dodano: czw 07-05-2015, 10:24 --
na edku juz wszyscy w S ???
-- Dodano: czw 07-05-2015, 10:25 --
shogomad pisze:Nowy123 pisze:patrzac EUR USD gdzie jest na mocnych oporach i konczy prawdopodobnie fale 5 to opcja down na kablu
No byłem na S od rana to po waszej lekturze zwątpiłem w swoje rysunki harmoniczne i w L jestem teraz.
Coś tu nie gra...musze pozamykac pozycje i iść na spacer. Nie moge zmieniać zdania pod wpływem paru postów![]()
Wystarczy ,że w kontaktach z kobietami jestem mało asertywny
Analizy każdy powinien robić swoje a nie sugerować się tylko forum. Tu jest miejsce do dyskusji, wymiany spostrzeżeń a nie do dawania sygnałów. A co do AT no jeśli ktoś nie potrafi odróznić korekty od 1 fali spadkowej to już problem jego a nie AT. Była jazda na M1 i już osrane portki.PipsKong pisze:shogomad pisze:Nowy123 pisze:patrzac EUR USD gdzie jest na mocnych oporach i konczy prawdopodobnie fale 5 to opcja down na kablu
No byłem na S od rana to po waszej lekturze zwątpiłem w swoje rysunki harmoniczne i w L jestem teraz.
Coś tu nie gra...musze pozamykac pozycje i iść na spacer. Nie moge zmieniać zdania pod wpływem paru postów![]()
Proste ! Najgorzej to się sugerować kimkolwiek bo tutaj każdy widzi coś innego ;] dlatego AT sucks !!!!
ahaha dobre dlatego grasz na chybił trafiłPipsKong pisze:shogomad pisze:Nowy123 pisze:patrzac EUR USD gdzie jest na mocnych oporach i konczy prawdopodobnie fale 5 to opcja down na kablu
Proste ! Najgorzej to się sugerować kimkolwiek bo tutaj każdy widzi coś innego ;] dlatego AT sucks !!!!
as28 pisze:dawno takiej mielonki na edku nie było
https://www.mql5.com/en/charts/3406039/ ... l-services
ruch o 14:30 powinien być znaczny tak z 300-500 pipsów
amerykańskie indeksy chyba też dojrzały na większe ruchy
https://www.mql5.com/en/charts/3406062/ ... rski-banku