dziekuje, bedzie dobrze PIPSKong

Świeżak44 pisze:Jak tam David dziś na DAX-ie. Nie pogubiłeś się?? Nic nie piszesz w co wchodzisz.
-- Dodano: 06 paź 2016, 14:24 --
Teraz już naprawde powinni odbić w górę. Jest nawet nowa linia wsparcia. David L, szybko.
-- Dodano: 06 paź 2016, 14:26 --
Czyż to nie wygląda wzrostowo?
To ja będę szorty trzymał na edkuDavidFx pisze:Ja mam zamiar te eLki trzymac przynajmiej rok do wykonczenia RGRa Monthly![]()
a życzę Ci tego z całego ;]Farciarz pisze:Jordan, znaczy David, jak dalej tłuczesz L-ki na ujku to uważaj na h1, wyglada jakby doji miało byc, AT zaraz powie że impreza sie zakończyła, a jedynym miejscem gdzie teraz pchaś hajs jest GBP/JPY
dziekuje, bedzie dobrze PIPSKong
mylisz się ;]Farciarz pisze:to ja chce was widziec, na takiej konkretnej korekcie trzymajacych, jak siekiera wisi nad łbem, a zyski topnieja 2-3 dni
na razie UJEK skorekci tylko trochę, da szansę PipsKongowi wyjść z E-sek, w które zgaduje sie załadował z pomysłem rajdu do 101, moge sie mylic, ale tak myslę, ze zrobił co kombinował
No to dokupiłemFarciarz pisze:GBP/JPY najlepszy na dzis i jutro do trzymania, w piatek wieczorem realizacja i impreza u Jordana