TsunamiPL pisze:Dajcie spokój. Jeszcze dzisiaj indeksy skończą na zielono.
niekoniecznie

a przy spadkach giełd edek pewnie pojdzie UP
TsunamiPL pisze:Dajcie spokój. Jeszcze dzisiaj indeksy skończą na zielono.
Przy spadkach giełd ulica kupuje "pewne" lokaty; czyli $, Au, tak drzewniej bywało, wiec $ up, a edek down.lukpiasek pisze:TsunamiPL pisze:Dajcie spokój. Jeszcze dzisiaj indeksy skończą na zielono.
niekoniecznie![]()
Przy spadkach giełd edek pewnie pojdzie UP
Jeśli chodzi o złoto to liczę, że nastąpi taki dzień (jak "drzewiej" bywało), że będzie pierdzielnięcie (szpila) w dół i... złoto zmieni trend na wzrostowy. I ową szpilę szacuję do 1040ta.bo pisze: Przy spadkach giełd ulica kupuje "pewne" lokaty; czyli $, Au, tak drzewniej bywało, wiec $ up, a edek down.
A jak będzie to zobaczym.
WOW to nie zdąze sie ustawić w ten dział, jak pier.....lna:)highend pisze:Jeśli chodzi o złoto to liczę, że nastąpi taki dzień (jak "drzewiej" bywało), że będzie pierdzielnięcie (szpila) w dół i... złoto zmieni trend na wzrostowy. I ową szpilę szacuję do 1040ta.bo pisze: Przy spadkach giełd ulica kupuje "pewne" lokaty; czyli $, Au, tak drzewniej bywało, wiec $ up, a edek down.
Może to będzie np. wrześniowe posiedzenie FED
Na samą myśl co się wtedy będzie działo mam ochotę wszystko pozamykać![]()
![]()
przeciez byla juz... nie widzisz na wykresie?highend pisze:Jeśli chodzi o złoto to liczę, że nastąpi taki dzień (jak "drzewiej" bywało), że będzie pierdzielnięcie (szpila) w dół i... złoto zmieni trend na wzrostowy. I ową szpilę szacuję do 1040ta.bo pisze: Przy spadkach giełd ulica kupuje "pewne" lokaty; czyli $, Au, tak drzewniej bywało, wiec $ up, a edek down.
Może to będzie np. wrześniowe posiedzenie FED
Na samą myśl co się wtedy będzie działo mam ochotę wszystko pozamykać![]()
![]()
highend pisze:Żaba uważasz wiec, ze mamy trend wzrostowy na złocie juz?![]()
Nie mam juz L na edka.. Ale chce rosnąć dalej
Nic dzis nie robię bo w głowie burdel. Wole popatrzeć.