DayTrading: Czwartek 06.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 lut 2014, 00:00

Wzrost
17
40%
Bez zmian
6
14%
Spadek
20
47%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 06.02.2014

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

ja pierdolę, historie tego forum, z wątkiem Ryczarda mógł by polsat udokumentować w swoim serialu pt; Trudne sprawy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

BOCZEK pisze:ja pierdolę, historie tego forum, z wątkiem Ryczarda mógł by polsat udokumentować w swoim serialu pt; Trudne sprawy
albo IDŹ NA CAŁOŚĆ
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
P3rkoz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: P3rkoz »

chfjpy, warto rozważyć Lkę według mojego sygnału, tylko to tak w terminie dni a nie minut czy godzin ;)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

BOCZEK pisze:Niemiaszek, jak sadzisz, ebc zrobiło tylko korekte i dalej S, czy to juz może jakieś solidniejsze odbicie z próbą ataku na 1,4
wydaje mi się, że dopiero jutro po NFP właściwy kierunek zostanie obrany, a poziomy które zaznaczyłęm to powinny dać radę podczas sesji skośnych i londek do południa się też będzie kręcił w tym zasięgu, aż pejsy postawią kropkę nad "i" :wink:

takie dni jak dziś lub jutro to lepiej sobie odpuścić, ale wszystko zależy od tego, kto i w jakim terminie klika, więc napewno zdania są podzielone czy klikać czy nie :roll: :D
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Z ropką miałem problemy w tym tygodniu, celowałem ze potanieje, w zwiazku z kanałem spadkowy, jednak ropka podrożała, i teraz ten kanał spadkowy się broni,
RYCZARD, gdzie zawędruje ropka BRENT?

ogólnie dobre miejsce na jakiś dłuższy trend
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Antoni, zamiast sie tutaj wykłucać, zabierz forum na impreze, postaw chłopakom z dwa drinki, sobie pogadacie przy flaszce w 4 oczy, moze któryś bedzie odważniejszy, to i ktoś w ryj dostanie, a tak przedszkole reprezentujesz.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Antoni3 pisze:Niemiaszek wróciłeś. Po co ?
Znowu dopłaciłeś do depo i co ?
nie zwracam uwagi na Twoje wpisy, ale mnie zacytowałeś i kompletnie nie wiem po co to robisz :?:
jeżeli szukasz zaczepki i pustej polemiki o niczym w Twoim stylu to wiesz, że źle trafiłeś...

nadal nie ogarniam Twojego postępowania, a jedynie to mogę Ci tylko współczuć, że ta "choroba" u Ciebie tak długo trwa i nie ma możliwości całkowitego wyleczenia... :shock:

pzdr
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
Mark
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mark »

Antoni3 pisze:
BOCZEK pisze:Z ropką miałem problemy w tym tygodniu, celowałem ze potanieje, w zwiazku z kanałem spadkowy, jednak ropka podrożała, i teraz ten kanał spadkowy się broni,
RYCZARD, gdzie zawędruje ropka BRENT?

ogólnie dobre miejsce na jakiś dłuższy trend
Widać że na 95 ale niech R. się wypowie.
misiek 597842651425689745986895847589854 odpocznij :mrgreen: nie przejmuj się leszczykami proponuje wspólne wczasy na Mallorce za trading :mrgreen:
baśka_ok zmień wkładkę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

jak widzicie Uj 102.20 i w dół?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

szczudlo6 pisze:jak widzicie Uj 102.20 i w dół?
patrz na SP500 wlasnie walnali w opor

102 30

Zablokowany