DayTrading: Czwartek 05.12.2013
Re: DayTrading: Czwartek 05.12.2013
widzę, że wielu na sppadki na edku czeka,
niestety trend wzrostowy jaki był taki będzie
niestety trend wzrostowy jaki był taki będzie
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- Tommy_Boss
- Pasjonat
S będę grał od 1,3738 a co !!! 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
tak, nadal wzrosty, w trendzie wzrostowymhandlare pisze:A co powiecie na to, nadal wzrosty?
1.3100
Dziś edek max 1,3670 (+-10) i jedziemy down.
Jeszcze przed swietami 1,32
Jeszcze przed swietami 1,32

Jak Ryczard się pojawił to znaczy że można spokojnie ładować eseczki... 

- Tommy_Boss
- Pasjonat
zeuss pisze:tak, nadal wzrosty, w trendzie wzrostowymhandlare pisze:A co powiecie na to, nadal wzrosty?
1.3100
Wskaźnik zyczeń jest OK

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
Patrzcie... Ben Bernanke nadesłał nam znad atlantyku huragan - jutro przewiduje się wielkie pierdol***cie
Patrz link poniżej
http://sat24.com/

Patrz link poniżej

http://sat24.com/
Ja pod technike nie gram w tym tygodniu kompletnie, poszla mala eSeczka na kablu po 1.64, pobawie sie w sapera dzisiaj przeciwko 80% tego forum 
No i oczywiscie edek eS
Dlaczego? Bo moze stop nie obniza, ale podejrzewam ze ton wypowiedzi bedzie baaardzo golebi, co za tym idzie, bedzie pytanie, kiedy nastepna obnizka ?

No i oczywiscie edek eS
Dlaczego? Bo moze stop nie obniza, ale podejrzewam ze ton wypowiedzi bedzie baaardzo golebi, co za tym idzie, bedzie pytanie, kiedy nastepna obnizka ?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Na Edwardzie M15 to może flaga się tworzy ???? hmmm
a jak tłumaczycie spadki z 1,38 na 1,33? zapewne powiecie korekta ale nikt z was czegoś takiego nie przewidział - 500pip niżej, a był trend wzrostowy!!! podobnie może być dziś
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"