DayTrading: Czwartek 05.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 wrz 2013, 00:00

Wzrost
14
37%
Bez zmian
4
11%
Spadek
20
53%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Czwartek 05.09.2013

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Pozdrawiam

Pomagamy:

http://www.pajacyk.pl" rel="nofollow
http://www.polskieserce.pl" rel="nofollow
http://www.okruszek.org.pl" rel="nofollow
http://www.wyklikajzywnosc.pl" rel="nofollow
http://www.pustamiska.pl" rel="nofollow

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje Regulamin Forum

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów
autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo
powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut.
Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa"
w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi.
Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane
na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

EUR/USD, GBP/USD, EUR/CHF, USD/CHF
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
abgarman
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Czwartek 05.09.2013

Nieprzeczytany post autor: abgarman »

heh... chciałem odpowiedzieć na post z wczoraj, ale jak się nie da to nich będzie dzisiaj :D
Kangur - ja tam wsiadłem dzisiaj na szorta, ale nie zdziwię się jak mnie wywali. Trade balance z Austalii w nocy - poprzedni 602M, oczekiwania 110M. Ciężko będzie nie zrobić lepszego wyniku od oczekiwań... :D :D :D

Poza tym w nocy też jest BOJ, tak koło 5 czasu PL. Decyzja o stopach, polityka monetarna i konferencja. Może być gorąco.
Sygnały daytrading + daily webinar + trade copy zobacz http://abgarfx.com | Twitter: @abgarman - można pytać o opinie o mnie | MyFXBook - konto sygnałowe: http://www.myfxbook.com/members/fxsigna ... nce/634307

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

abgarman pisze:heh... chciałem odpowiedzieć na post z wczoraj, ale jak się nie da to nich będzie dzisiaj :D
Kangur - ja tam wsiadłem dzisiaj na szorta, ale nie zdziwię się jak mnie wywali. Trade balance z Austalii w nocy - poprzedni 602M, oczekiwania 110M. Ciężko będzie nie zrobić lepszego wyniku od oczekiwań... :D :D :D

Poza tym w nocy też jest BOJ, tak koło 5 czasu PL. Decyzja o stopach, polityka monetarna i konferencja. Może być gorąco.

raczej spokojnie bo nic nowego nie powiedza ostnio byl spokoj jako taki bo rynek sie spodziewal wiekszego dodruku a go nie bylo a pisalem ze nie bedzie bo powiedzieli sami ze juz nie bedzie....raczej bym czekaj jak przedstawia te reformy .....

Awatar użytkownika
abgarman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: abgarman »

Chyba, że zrobią akcję typu Ninja i wezmą wszystkich z zaskoczenia... :D lol
Ale zgadzam się, raczej ekspansji polityki nie będzie.
Sygnały daytrading + daily webinar + trade copy zobacz http://abgarfx.com | Twitter: @abgarman - można pytać o opinie o mnie | MyFXBook - konto sygnałowe: http://www.myfxbook.com/members/fxsigna ... nce/634307

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

Najpierw musi być gorzej żeby później bylo lepiej _ pozdrawiam wszystkich S na parach kangur i ejek oraz edek
chciwość jest dobra

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

szybko zaczeli :)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Awatar użytkownika
Adam
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Adam »

Nowy123 pisze:
abgarman pisze:heh... chciałem odpowiedzieć na post z wczoraj, ale jak się nie da to nich będzie dzisiaj :D

raczej spokojnie bo nic nowego nie powiedza ostnio byl spokoj jako taki bo rynek sie spodziewal wiekszego dodruku a go nie bylo a pisalem ze nie bedzie bo powiedzieli sami ze juz nie bedzie....raczej bym czekaj jak przedstawia te reformy .....
Zgadzam sie drukowac już nie drukuja przynajmniej na razie ale obiecanych 2% dalej nie ma w ramach reform mają vat podnosic czy coś ale efekt reform moze byc mizerny a ja już się szykowałem na powtórkę ubiegłorocznej jesieni :lol:

Dzisiaj Draghi ma gadac moze edkiem solidnie bujnąć
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2013, 09:48 przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

BOJ Gov Kuroda: Positive Cycle Between Income and Spending Has Started Working Firmly
Dow Jones & Company, Inc. 09:43 BOJ Gov Kuroda: Econ to Maintain Positive Growth Path Even if Tax Raised as Planned
Dow Jones & Company, Inc. 09:43 BOJ Gov Kuroda: Econ to Maintain Positive Growth Path Even if Tax Raised as Planned
Dow Jones & Company, Inc. 09:43 BOJ Gov Kuroda: Not Clear If Mkt Would Fully Trust Any New Tax Plan
Dow Jones & Company, Inc. 09:43 BOJ Gov Kuroda: Pace of Rise in CPI in Line With BOJ's Expectations
Dow Jones & Company, Inc. 09:43 BOJ Gov Kuroda: If Tax Hike Has Significant Impact on Econ, Could Be Dealt With Using Fiscal Policy
Dow Jones & Company, Inc. 09:43 BOJ Gov Kuroda: If Tax Hike Has Significant Impact on Econ, Could Be Dealt With Using Fiscal Policy
Dow Jones & Company, Inc. 09:43 BOJ Gov Kuroda: Overseas Econs a Bit Weaker, While Domestic Econs a Bit Stronger than BOJ Thought in April
Dow Jones & Company, Inc. 09:43 BOJ Gov Kuroda: BOJ Ability to Handle Yield Jumps Amid Loss of Mkt Confidence "Ve
Done Trades

-- Dodano: 05 wrz 2013, 08:47 --

BOJ Gov Kuroda: Econ to Maintain Positive Growth Path Even if Tax Raised as Planned
Dow Jones & Company, Inc. 09:46 BOJ Gov Kuroda: Can't Say Global Econ Completely Recovered From Shock of 2008 Glo
Dow Jones & Company, Inc. 09:45 BOJ Gov Kuroda: Pace of Rise in CPI in Line With BOJ's Expectations
Dow Jones & Company, Inc. 09:45 BOJ Gov Kuroda: Don't Think Huge Risks, Like Global Fincl Crisis, Will Emerge
Dow Jones & Company, Inc. 09:45 BOJ Gov Kuroda: Don't Think Huge Risks, Like Global Fincl Crisis, Will Emerge
Dow Jones & Company, Inc. 09:44 BOJ Gov Kuroda: Can't Say Global Econ Completely Recovered From Shock of 2008 Global Fincl Crisis
Dow Jones & Company, Inc. 09:44 BOJ Gov Kuroda: Positive Cycle Between Income and Spending Has Started Working Firmly

BOJ Gov Kuroda: If Tax Hike Has Significant Impact on Econ, Could Be Dealt With Using
Money flow.
"pips to the people"

Husaar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Husaar »

Ja to czekam aż edek zejdzie poniżej 3.170 bo ma duże problemy z tym wsparciem. Jak je złamie to wtedy S.

Awatar użytkownika
neonisan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: neonisan »

Zgodnie z tym co wczoraj pisałem - Ska na kangurze na 0.91700 - chociaż zaszliśmy troszkę wyżej niż się spodziewałem. Nie powinniśmy wejść wyżej przez parę najbliższych sesji ale kto wie co da impuls do zmiany scenariusza.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Market action discounts everything

Zablokowany