To co mówiłem wcześniej , że tam broniło się to fibo i średnia to już nieaktualne..

Ale od górnej bandy BB to nie uwierzyłeś???Świeżak44 pisze:I to jest dopiero prawidłowy sygnał na spadki. Zejście poniżej średniej 200 i fibo 38% (to co pisałem), korekta widoczna na zygzaku , świeczka spadkowa z większym volumenem i nawet stoch się zgodził. Prawie 3k z tego wziąłem na DAXie. Czyż to nie był piękny setup???
Nie. Mogliby się bardziej odbić jeszcze. Tu ważniejsza była średnia i fibo 38%. Te poziomy respektowali i próbowali się jeszcze raz odbić w górę. Ten setup co opisałem był o wiele pewniejszy.fx-technik pisze: Ale od górnej bandy BB to nie uwierzyłeś???
Takie wchodzenie na końcówkach trendów się potem mści i nie wiesz dlaczego tracisz...Świeżak44 pisze:Nie. Mogliby się bardziej odbić jeszcze. Tu ważniejsza była średnia i fibo 38%. Te poziomy respektowali i próbowali się jeszcze raz odbić w górę. Ten setup co opisałem był o wiele pewniejszy.fx-technik pisze: Ale od górnej bandy BB to nie uwierzyłeś???
Do tego potrzeba umieć tradować, a nie wishować (życzenia mieć, znaczy).XAB pisze:ZASADA PIERWSZA ZYSK TRZEBA WYPRZEDZAC A NIE CZEKAC NA setupy
nie idzie po twym zalozeniu tnij pozycje nie patrz na straty
a zarabisz zawsze
to ostatni wykres na szybko bo to dt nie mam czasu na ble ble ble
https://iv.pl/images/67955534545930117000.png
2gie wejscie smoka i tyle temat krotkie sl to 2ga bajka
Bedziesz gral daytrading te eski na gbppln?Kazimierz S pisze:
Brawo !Ja tam jednak wciąż będę szukać S
.
A nie..., póty liczę na 4,7 póki nie przekroczą 4,85.dobryfxplayer pisze:Bedziesz gral daytrading te eski na gbppln?Kazimierz S pisze:
Brawo !Ja tam jednak wciąż będę szukać S
.
Nie graj jak tam ktoś, (nawet jak moja skromna acz zacna osobafx-technik pisze: Uwierz i graj tak jak Kazimierz S, tylko wiedz dlaczego.