https://charts.mql5.com/17/969/usdjpy-h ... ki-tms.png
Dałeś dupy ale....harymilloki pisze:26 marca bylem +30 K i odbrobilem wszyskie straty ale trzymalem pozycje dalej ... teraz jestem -12 K ale czekam dalej ... Inwestuje raczej w dlugim terminie no ale chyba zbyt dlugo juz nie wytrzymam ... lece na oparach
ORGR dopóki nie wybity to go nie ma, a klin to byt realny.Cblondyn pisze:Na ujku juz prawie oRGR ale i klin jakby co
https://charts.mql5.com/17/969/usdjpy-h ... ki-tms.png
To tez czesto sie zdaza na rynku ... mialem kiedys taka sytuacjeWarrenB pisze:Dałeś dupy ale....harymilloki pisze:26 marca bylem +30 K i odbrobilem wszyskie straty ale trzymalem pozycje dalej ... teraz jestem -12 K ale czekam dalej ... Inwestuje raczej w dlugim terminie no ale chyba zbyt dlugo juz nie wytrzymam ... lece na oparach
€$ jest na ważnej linii trendu z D1. Jak jutro 0 14.30 wyleci w kosmos to złoto pójdzie za nim, jak to zwykle bywa.
Nic nie sugeruję, uważaj tylko żeby nie uciec w samym dołku.
yeahman pisze:edek broni wsparcie zarówno d1 jak i h4 cos mam wrazenie że to by bylo na tyle niedzwiedziej presji
Wpuściłeś się w taki kanał, z którego nie ma wyjścia.harymilloki pisze:To tez czesto sie zdaza na rynku ... mialem kiedys taka sytuacjeWarrenB pisze:Dałeś dupy ale....harymilloki pisze:26 marca bylem +30 K i odbrobilem wszyskie straty ale trzymalem pozycje dalej ... teraz jestem -12 K ale czekam dalej ... Inwestuje raczej w dlugim terminie no ale chyba zbyt dlugo juz nie wytrzymam ... lece na oparach
€$ jest na ważnej linii trendu z D1. Jak jutro 0 14.30 wyleci w kosmos to złoto pójdzie za nim, jak to zwykle bywa.
Nic nie sugeruję, uważaj tylko żeby nie uciec w samym dołku.
Wiedziałem , ze poskutkuje... czytają wszystkie moje wpisy.jkar pisze: ...
Czekam tam z taką petardą , ze JPM juz gaciami powinien trząsć.
Swieży, gwarancja była dotąd.jkar pisze:12257.. i nikt nie zgra
możliwe że odjada juz dzis bo klin sie pokazałWarrenB pisze:
Pasuje up na minimum 400 pipsów.
Miejsce na wejście idealne, chociaż jutro będą chcieli wywalić stopy.