DayTrading: Czwartek 05.03.2015
Re: DayTrading: Czwartek 05.03.2015
Ci co widzieli franka na 5 to juz ich nie ma
haaa
to wywołuje inflację, trzeba mieć skoordynowane ceny surowców i ogólnie rynkuRUSSIA CENTRAL BANK DEP GOV SAYS IF BANKS' RETAIL DEPOSITS DON'T GROW THEN CENTRAL BANK WILLING TO PROVIDE BANKS WITH ADDITIONAL LIQUIDITY
To jest ForexKusus pisze: ...
A jak polecą kolejna czarne miesięczne świece i spadną poniżej 1.0 to zwątpię...

A swoją drogą to QE EBC może podnieść cenę np ropy i innych surowców.
Za spadkiem cen ropy przemawia kończąca się zima w USA (na razie w górę, bo mróz jeszcze trzyma) oraz pełne magazyny (kolejny tydzień, rekordowy wzrost zapasów), kontra to działania słowne szejka Naniego i zbrojne Państwa Islamskiego.
Komu rynek przyzna rację?
Ważny opór na Brendzie to 63,0 $
połowa odłożonych problemów rozwiązuje się sama
Teraz to na pewno tak. ale po większej korekcie bd można szukaćhighend pisze:no trochu już za późno na LAs7 pisze: Dzisiaj pierwszy raz spojrzałem na USD/TRY. I oczom nie wierze.... :O Co za trend... !
przegapione

Jeśli już to tylko w stosunku do EUR. Frank jest sztucznie osłabiany więc ryzyko jest za duże. Obecnie mam otwarte 3 L na USD/PLN i jak Mario nic nie wymyśli to otwieram po Mario 3 S na eur/pln z tp 4,08highend pisze:btw. gra ktoś na umocnienie PLN?
szczególnie CHF PLNlecimy na 3.70?
ktoś jeszcze widzi chfpln na 5 PLN czy już nie bardzo?
zawsze patrz na niego jak mam jakis pomysl na wejsciedobryfxplayer pisze:ujek miodnie. na korekcie L.
nowy ten twoj anal jest niesamowity!

-- Dodano: czw 05-03-2015, 12:46 --
a na EDKU czuje short sqqez
Ostatnio zmieniony 05 mar 2015, 11:48 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
kto to jest SM ??coolcov pisze:Uważajcie, bo SM skupowali wczoraj i dziś edka jak szaleni
Zapewne Smart Money....Spłukany pisze:kto to jest SM ??coolcov pisze:Uważajcie, bo SM skupowali wczoraj i dziś edka jak szaleni
no chyba że takFuli5 pisze:Zapewne Smart Money....Spłukany pisze:kto to jest SM ??coolcov pisze:Uważajcie, bo SM skupowali wczoraj i dziś edka jak szaleni