ropa wti
jest bdbbbb skr
https://zapodaj.net/490ed12d2e315.jpg.html
tomasz oki dzieki za wykres
DayTrading: Czwartek 04.11.2021
Re: DayTrading: Czwartek 04.11.2021
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Pisałem wam jakieś 2 tygodnie temu, że kermit się pojawił, powiedział, że będzie rosło i spadło. Teraz znowu się pojawił i ohoho widział wzrosty do 1,25 i znowu spadło. Zgodnie ze strategią kermita: grać longi z sl na 1,14 a może i 1,12, w końcu zacznie rosnąć
. Ciekawe ile jest na stracie, bo l trzyma już ohoho długo. Pewnie dobrał wczoraj, ale znowu go załadowali w nie ten pociąg.

Dobra zamknąłem L na Daxie. Zysk jest wtedy jak się go zaksięguje.
The only way is up
-
- Pasjonat
zostawilem 0,02ktr lke czyli nic i pora konczyc te lkowanie
https://zapodaj.net/22fa6b809fc0b.jpg.html
mogliby tego edka wreszcie odkrecac z 15 pip do gory
bo juz mnie na dt wkarwiaja a chcialbym szyk wyrownac

tak ze 60 poprosze a potem moga juz robic co chca nawet spadac mimo iz mam lki na dt
Ostatnio zmieniony 04 lis 2021, 12:45 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Edek z miesięcznej idzie na 1,09xxx. Tam pierwszy przystanek. Pamiętacie Świerzaka44? Żyje czy nie żyje? To był gość, prawie jak kermit. Nic się nie mógł nauczyć. A dadasa pamiętacie, teżbył - ksywy nie jestem pewien tylko. To był gość, nic nie wiedział i nic nie umiał ale gadane miał 

Nie obstawiam wzrostów na edku, gospodarka EU pokazuje że jest coraz słabsza, to dlaczego EUR ma się umacniać?