DayTrading: Czwartek 04.10.2018
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 04.10.2018
Witam wszystkich wydaje się że Edek maluje korektę lub da nam jutro impuls do wzrostów na 1.2 lub 1.22
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Witamy Ciealeksandrowicz pisze:Witam wszystkich wydaje się że Edek maluje korektę lub da nam jutro impuls do wzrostów na 1.2 lub 1.22

widze że masz olbrzymie "wydaje mi sie"
to poprosze jeszcze
dax, spx, nasdaq, dji, wig, eu50, cac, gu, gj , i btc
- graczpospolity
- Gaduła
Od kiedy większość ma rację?XAB pisze:graczpospolity pisze:
Zdarzają się duże spadki. Tylko powiedz ile byś zarobił grając od roku 2000 czy wcześniej tylko pozycje krótkie a ile byś zarobił tylko kupując
NIE MA ROZNICY
bo to nie kartofle ze masz ich wiecej bo indexy urosly
zalezy jak pozycjonujesz jaki termin jaka moc i jaki index grasz
wiadomo cos co dlugo rosnie duzo trudniej jest shorcic ale to nie znaczy ze nie da sie zarobic
-- Dodano: 04 paź 2018, 21:03 --
graczpospolity
to ja zadam ci pytanie w twym stylu
dlaczego patrzac na rozpiske graczy wyzej 65 procent grajacych na rynkach swiatowych
woli pozycjonowac SKI
pomijam dziadkow i babcie ktore kupily akcje i trzymaja je 10 lat czy wiecej
Ale masz rację XAB, można zarabiać zarówno kupując jak i sprzedając. Wszystko zależy od perspektywy w jakiej się znajdujesz. Jednak sprzedając w długotrwałym trendzie wzrostowym jedynie pozwalasz żeby statystyka działała na Twoja niekorzyść
Ostatnio zmieniony 04 paź 2018, 22:20 przez graczpospolity, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
tomasz
to pytanie troszke z innej bajki
moje gratki ze potrafisz tyle par i indexow ogarnac
ale czy mozesz napisac ile czasu zajmuje ci rozpracowanie tego bys wszedl w pozycje
czy wchodzisz bo masz ten punkt po prostu z oczekujacych
bo ja ustawiam na jak wiesz dwoch parach i uwazam ze to pochlania sporo czasu ????????
a od roku wymyslilem cos takiego ze jak jest ruch na edku to mam sygnal i w kompie i w komorce i teraz jest sporo lepiej bo przy kompie spedzam polowe czasu mniej nawet infa tez rzadziej czytam bo leci info to najpierw to widac na edku
zaznacze ze kiedys obstawialem z 5 pozycji ale po latach doszedlem do wniosku ze to zbyt meczace i skonczylem na 2 parach na dodatek wzajemnie pokrywajacych sie w sumie
choc czasem jest tak ze i na edku i na usd/pl mam np lki choc to w sumie bez sensu
-- Dodano: 04 paź 2018, 22:51 --
eur/dol
pozycjonuje ski choc nie wiem czy tego przed snem nie zgasze bo jakos nie czuje blusa
w sumie kolko zysku jest
https://iv.pl/images/21834806561513784670.png
to pytanie troszke z innej bajki
moje gratki ze potrafisz tyle par i indexow ogarnac
ale czy mozesz napisac ile czasu zajmuje ci rozpracowanie tego bys wszedl w pozycje
czy wchodzisz bo masz ten punkt po prostu z oczekujacych
bo ja ustawiam na jak wiesz dwoch parach i uwazam ze to pochlania sporo czasu ????????
a od roku wymyslilem cos takiego ze jak jest ruch na edku to mam sygnal i w kompie i w komorce i teraz jest sporo lepiej bo przy kompie spedzam polowe czasu mniej nawet infa tez rzadziej czytam bo leci info to najpierw to widac na edku
zaznacze ze kiedys obstawialem z 5 pozycji ale po latach doszedlem do wniosku ze to zbyt meczace i skonczylem na 2 parach na dodatek wzajemnie pokrywajacych sie w sumie

choc czasem jest tak ze i na edku i na usd/pl mam np lki choc to w sumie bez sensu
-- Dodano: 04 paź 2018, 22:51 --
eur/dol
pozycjonuje ski choc nie wiem czy tego przed snem nie zgasze bo jakos nie czuje blusa
w sumie kolko zysku jest
https://iv.pl/images/21834806561513784670.png
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dobry...Tomasz196407 pisze:Witamy Ciealeksandrowicz pisze:Witam wszystkich wydaje się że Edek maluje korektę lub da nam jutro impuls do wzrostów na 1.2 lub 1.22![]()
widze że masz olbrzymie "wydaje mi sie"
to poprosze jeszcze
dax, spx, nasdaq, dji, wig, eu50, cac, gu, gj , i btc
Tomasz G/J to ...L brać w dołkach i S na górkach

ps.1 a tak poważnie to na H4 , D1 to "klina" widze tuż nad LT z D1, wiec poczekać trzeba ... ale BYK jestem ...to nie obiektywny pogląd na sytuacje moge mieć

ps.2 proste kreski sa najlepsze

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
eur/dol
zgasilem wsio
moj czas minal dobrej nocki
mam tylko 1 lke na usd/pl 3,7327
zgasilem wsio
moj czas minal dobrej nocki
mam tylko 1 lke na usd/pl 3,7327

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora