DayTrading: Czwartek 04.09.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 04.09.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Czytam dzisiejszy dzien, bo niestety na forum nie mialem czasu wczesniej (generalnie pozamykalo mi wszystkie eSki na edku i kablu które kisilem i jestem zarobiony jak żyd pod kościołemlukpiasek pisze:edek buy stop L 1.3015 sl 1.2980 tp 1.3150 - może zaczna realizowac zyski

jakkolwiek lukpiasek miał rację co do Daxa - póki co.
na razie teraz się załadowałem w S.
Pamiętajcie, że jutro PNP. I będzie.... niespodzianka w postaci pseudo-rozejmu.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukrains ... jski/0b4hh
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-w ... inie/4kbxl
złoto jest zagadką bo nie spadało mocno jak edek runął, a to oznacza, że dolar się wcale mocno nie umocnił, tylko zdechło euro (i PLN).....
-- Dodano: 04 wrz 2014, 18:55 --
tak, ale to nie dotyczy już DAXa..... sp500 i dax chodzą sobie własnymi ścieżkami teraz....
sp500 nie jest mega wrażliwy na UA.... ale wystarczy jak ObaMa krzyknie o wojsku, że wysyła do Polski czy na Ukrainę i sp500 pięknie poleci na dół..... i tyle.
a pszenica jednak odbija?
czyli jej zamknięcie dziś to oznaka wzrostów jednak.... co potwierdził również forumowy ekspert: Rexex....
ja zapakowany w L... Corn niestety (?) też.... chyba zostawię to "kiszone" konto żeby już w nim nie mieszać (może być na kilka miesięcy) i będę grał na innym (np. XTB Pro jak założę
).
-- Dodano: 04 wrz 2014, 18:59 --
jeszcze o Apple... nie pomogły buńczuczne zapowiedzi, że iWatch ośmieszy Szwajcarskie zegarki.... dowiemy się 09.09.2014... hehe... akcje się kiszą na 99.
na razie teraz się załadowałem w S.
Pamiętajcie, że jutro PNP. I będzie.... niespodzianka w postaci pseudo-rozejmu.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukrains ... jski/0b4hh
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-w ... inie/4kbxl
złoto jest zagadką bo nie spadało mocno jak edek runął, a to oznacza, że dolar się wcale mocno nie umocnił, tylko zdechło euro (i PLN).....
-- Dodano: 04 wrz 2014, 18:55 --
tak, ale to nie dotyczy już DAXa..... sp500 i dax chodzą sobie własnymi ścieżkami teraz....
sp500 nie jest mega wrażliwy na UA.... ale wystarczy jak ObaMa krzyknie o wojsku, że wysyła do Polski czy na Ukrainę i sp500 pięknie poleci na dół..... i tyle.
a pszenica jednak odbija?

-- Dodano: 04 wrz 2014, 18:59 --
jeszcze o Apple... nie pomogły buńczuczne zapowiedzi, że iWatch ośmieszy Szwajcarskie zegarki.... dowiemy się 09.09.2014... hehe... akcje się kiszą na 99.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
GRatulacje dla wszystkich, którzy złapali dzisiaj zug. Ja miałam eskę na EJ, ale ustawiłam skromny TP licząc, że uda mi się zasiąść do kompa przed Marianem. Niestety, przegapiłam najlepsze trejdy od maja.
Złoto wygląda spadkowo, do 1256, skąd powinno odbić (dolna banda LT i strefa popytu).
Złoto wygląda spadkowo, do 1256, skąd powinno odbić (dolna banda LT i strefa popytu).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
musisz być zarobiony na demo skoro nie wiesz co to buy stopniceone pisze:Czytam dzisiejszy dzien, bo niestety na forum nie mialem czasu wczesniej (generalnie pozamykalo mi wszystkie eSki na edku i kablu które kisilem i jestem zarobiony jak żyd pod kościołemlukpiasek pisze:edek buy stop L 1.3015 sl 1.2980 tp 1.3150 - może zaczna realizowac zyski) no a z Ciebie się śmieję coraz głośniej, dalej ładuj Te Swoje eLki na edku, obudzisz sie na 1.20 za kilka miesięcy

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

a pszenica podobno spadła bo miał być rozejm na ukrainie 
i zamknięcie ma niezłe.... so?
jutro chyba dopakuję jeszcze na L. Może jednak Layne miał rację, tylko za wcześnie się podjarał kupowaniem

i zamknięcie ma niezłe.... so?

jutro chyba dopakuję jeszcze na L. Może jednak Layne miał rację, tylko za wcześnie się podjarał kupowaniem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie widze w Swoim komentarzu zebym pisal cos ap ropo ze dana pozycje Ci otworzylo lub nie. Smieje sie ogolnie z Twoich eLek i "okazji" do L od 1.39lukpiasek pisze:musisz być zarobiony na demo skoro nie wiesz co to buy stopniceone pisze:Czytam dzisiejszy dzien, bo niestety na forum nie mialem czasu wczesniej (generalnie pozamykalo mi wszystkie eSki na edku i kablu które kisilem i jestem zarobiony jak żyd pod kościołemlukpiasek pisze:edek buy stop L 1.3015 sl 1.2980 tp 1.3150 - może zaczna realizowac zyski) no a z Ciebie się śmieję coraz głośniej, dalej ładuj Te Swoje eLki na edku, obudzisz sie na 1.20 za kilka miesięcy
cena nie dotarła więc nie otwarto i cancel order

A co myślisz o edku?atlanticos pisze:kiwi h1 - wyszliśmy z flagi.... swieca h4 tez obiecująca
https://www.tradingview.com/x/1HqJp9sG/
- roberttheus
- Maniak
Mój portfel dziś zarobił przyzwoicie może poza kiwi mam otwarte : nzd/USD sell nzd/chf buy EUR/aud sell
windsurfing na falach trendu