ile razy już miał ostatnio edek rosnąć?highend pisze:A moze teraz na 1.32 Edek.... Fibo 23.6 ze spadku od 1.399 do teraz.... Moze złoto właśnie wskazuje drogę hmm?

ile razy już miał ostatnio edek rosnąć?highend pisze:A moze teraz na 1.32 Edek.... Fibo 23.6 ze spadku od 1.399 do teraz.... Moze złoto właśnie wskazuje drogę hmm?
Trzeba poczekac gdzie się zamknie pszenica na D1 - jak powyżej 519 to UPmaniutek pisze:zatem aby ruszyły dupy w góre, soja, bawełna, pszenica na minusach...
Byków już nie ma!Nowy123 pisze:kabel ja ktak zamkna sie i wroca skad zeszli to byczy sygnal
<k> pisze:Byków już nie ma!Nowy123 pisze:kabel ja ktak zamkna sie i wroca skad zeszli to byczy sygnal
<k> pisze:Byków już nie ma!Nowy123 pisze:kabel ja ktak zamkna sie i wroca skad zeszli to byczy sygnal
A nie 3,26 ? Tak na W1 pokazuje.koks pisze:Min 3.2165 , cel 3.233highend pisze:Jaki zasięg wzrostu USDpln?
Gold się trzyma. Ciekawe.
A kawa dupla na 196. Jaja. Cukier tez spada.
Kurde nie mam jak teraz o kawie poczytać bo bym longa brał a tu strach
Nic mi to nie mówiNowy123 pisze:<k> pisze:Byków już nie ma!Nowy123 pisze:kabel ja ktak zamkna sie i wroca skad zeszli to byczy sygnal
http://market24hclock.com/
jest na edku tez ich sporo hahaha teraz tak mowie czekamy do konca dziennej
w EURUSD?spontfx pisze:hmmmm
osobiscie zaladowalem L
zobaczymy co bedzie