sie porobiło

Ten plan jest tak oczywisty ze chyba się sprawdzi
... Ponieśli i wilka.....
jakby się nawzajem powybijali to może byłby spokój..
W zeszłym tygodniu pisałem że spodziewam się jeszcze powrotu do dołków (podawałem linki o bardzo dobrych zbiorach )highend pisze: pszenica.... Chyba idziemy dalej w dol.
Layne sie pomylił. Zaganial do kupna a wykres psikusa zrobił. Pewnie ma longa i rozpaczliwie szukał podłogi. No nic. Nie każdy jest wszechwiedzący. Ja mam 3longi i 3*corn tez. Wszystko na minus. Czasu trzeba. Swapu Nie ma. Wisi i się kisi.
W nocy złoto rosło....
Sternik czeka na "Wielkiego Nawigatora" o 14:30 ?:) Żadne dane nie ruszą rynkiem w dzień z ECB i to po ostatnich zapowiedziach Mario na Jackson Hole. Wzrost zamówień w fabrykach w Niemczech głównie na fali zamówień z poza Strefy Euro co pokazuje, że słabe Euro daje jakieś nadzieje na odbicie w europejskiej gospodarce.TsunamiPL pisze:Dane z Niemiec powinny skutkować atakiem Daxa na 9700 i zmierzaniem edka na 1.32. A my co tu mamy ? Sternik nie umie czytać danych czy co ?
Poza tym to przebicie 9600 dość niemrawe póki co jak na tak ważny poziom. Z tego powodu nie bardzo mnie to przekonuje i pewnie do 14.30 będzie pingpong między bandami ~9610 a ~9580Wuza pisze:Sternik czeka na "Wielkiego Nawigatora" o 14:30 ?:) Żadne dane nie ruszą rynkiem w dzień z ECB i to po ostatnich zapowiedziach Mario na Jackson Hole. Wzrost zamówień w fabrykach w Niemczech głównie na fali zamówień z poza Strefy Euro co pokazuje, że słabe Euro daje jakieś nadzieje na odbicie w europejskiej gospodarce.TsunamiPL pisze:Dane z Niemiec powinny skutkować atakiem Daxa na 9700 i zmierzaniem edka na 1.32. A my co tu mamy ? Sternik nie umie czytać danych czy co ?
jednorazowe dane mają ruszać rynkiem,TsunamiPL pisze:Dane z Niemiec powinny skutkować atakiem Daxa na 9700 i zmierzaniem edka na 1.32. A my co tu mamy ? Sternik nie umie czytać danych czy co ?