pisałem 2-3 dni temu by za żadne skarby nie brać S

wychodziło mi to z fibo

highend pisze:
pisałem 2-3 dni temu by za żadne skarby nie brać S
wychodziło mi to z fibo![]()
Ha ha - dobreklimokrates pisze: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p769275
Ja pisałem wczoraj, że będzie 27 stron DT, mogłem się założyć o flaszkęehh to się nazywa analiza co ?
spokojnie musza takich KARNakich i jemu podbnych byc ponad 50 % i co drugi post pisac - ze jest trend wzrostowy EUR USDMR. D pisze:Euro jest sztucznie pchane. Ujek na 124 cały czas. Musieli wyciąć w pień 78% shortów i stąd takie skokowe ruchy wycinają kolejne stopy. Schemta ten sam od początku roku. Dwa tygodnie temu jak pozycje spekulacyjne na euro wzrosły do 43% to pojechali w dół aż spadły do rekordowych 22% teraz w górę znowu wyciąć i poubierać. Jak dojadą do 40% to znowu zrobią jazdę w dół. Zabawa trwa. Technika i fundamenty są w tej zabawie wtórne. Grubasy wycinają w jedną i drugą i bawią się w najlepsze. Teraz czekają aż ostatnim shortom puszczą SL albo cierpliwość i pojadą w dół. USA podniosą stopy a euro będzie drukowane przez co najmniej 15 miesięcy. Jak wiadomo ciężkie jest łatwe życie...
-- Dodano: 04 cze 2015, 10:14 --
Dodatkowo zastanawia mnie dlaczego banki dostają kary za manipulowanie kursami walut a jak robią to banki centralne to wtedy nie jest manipulacja tylko polityka monetarna