doktorek po ja kim fakcie bo dla cie bie to wtedy fakt jest jak napiszesz co masz to jest fakt / bo dla mnie zaden fakt
ja pisalem co bede gral wczoraj ok 23godz juz to tez jest fakt
Ostatnio zmieniony 04 mar 2021, 09:53 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Powiedzcie mi czy w formacji RGR linia szyi powinna być równoległa do linii poprowadzonej po wierzchołkach ramion? Bo chyba RGR na WTI się rysuje. Ale ja się nie znam.
nie jest to reguła. Bardzo często sie tak zdarza że jest równoległa ale bywaja też ramiona różnej wielkości
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
BAX pisałem Ci wczoraj żebyś strażaków obdzwonił bo się ten pożar rozprzestrzenia
Odpusc juz te wzrosty baxio, rok juz wystarczy, teraz bedzoe gotowanie zaby w drugą manke mowie ci.
Tak patrzac na edka to sie trzyma juz resztka sił a dolarze to juz pisalem wczesniej ze klin znizkujacy da solidnego kopa w gore.
Ewaukacja z polin nabiera tempa i jak edek dopomoze to 4,0 w marcu to bedzie 3ka
Moze w koncu cos pojdzie normalnie w tym posranym roku.
Odpusc juz te wzrosty baxio, rok juz wystarczy, teraz bedzoe gotowanie zaby w drugą manke mowie ci.
nie przeskoczylem na ski to co mi to da ze teraz odpuszcze
tylko szarpanie na dt
spokojnie zagrozenia na razie zadnego na zadnej parze nie ma a ze jakies tam straty mozliwe
to na razie pryszczyk