DayTrading: Czwartek 03.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 03.10.2013
ciekawa, ale naparawde intrygujące jest to ze 50 pipek wyżej i zupełnie zmieni ona stan rzeczy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Nie,BOCZEK pisze:Bemowo, kabla widzisz na 1,634?
zakładam, że się zwali - a mierzenie jest tak na wszelki wypadek
korekta do dolnej bandy kanału wskazana, chyba, że przyśpieszona TL obroni spadki... u mnie kabel bez pozycji
długoterminowo zakładam powtórkę z rozrywki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2013, 22:04 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
dlatego ciekawa właśnie ';)BOCZEK pisze:ciekawa, ale naparawde intrygujące jest to ze 50 pipek wyżej i zupełnie zmieni ona stan rzeczy

-- Dodano: 03 paź 2013, 22:07 --
co to jest dlugoterminowo?,Bemowo1 pisze:Nie,BOCZEK pisze:Bemowo, kabla widzisz na 1,634?
zakładam, że się zwali - a mierzenie jest tak na wszelki wypadek
korekta do dolnej bandy kanału wskazana, chyba, że przyśpieszona TL obroni spadki... u mnie kabel bez pozycji
długoterminowo zakładam powtórkę z rozrywki
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ktos skupuje franka, dziwne ruchy bo edek nawet nie drgnął
czyli 5letniej konsoli ciąg dalszy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dla mnie oznacza to 40 tygodnipedro pisze: co to jest dlugoterminowo?,
-- Dodano: 03 paź 2013, 22:30 --
aud/nzd
dla przypomnienia - zakładam przyzwoite wzrosty,
-- Dodano: 03 paź 2013, 22:36 --
i te ruchy na północ powinny mieć 5 podfalBOCZEK pisze:czyli 5letniej konsoli ciąg dalszy
- zastapmnie
- Pasjonat
na eurchf fajny kanał na godzinówce, jeszcze z 16 pipsów i dobiją do dolnej jego bandyEFFECTIVE pisze:ktos skupuje franka, dziwne ruchy bo edek nawet nie drgnął
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
KABEL - klin kończący faze spadków?
ale to pewnie bardziej przez tę godzinę, niz przez czystą technikę
ale to pewnie bardziej przez tę godzinę, niz przez czystą technikę
Tak myślę!
Tak myślę!
- zastapmnie
- Pasjonat
ktoś wie, o której jest konferencja BOJ? bo na investing.com mają mędzy 8 a 11, a ja lubię spać:)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
liczylem dzisisaj na jakis wiekszy strzal i juz chcialem liczyc te $$$ w portfelu a mimo tych danych eur/usd ledwo sie rusza/moze jutro cos wiekszego bedzie.wkoncu pierwszy piatek miesiaca