kochajmy konserwatywnych w swych poglądach na foreksiehighend pisze:Nie mam eSek na ropie i nie będę miałNever

kochajmy konserwatywnych w swych poglądach na foreksiehighend pisze:Nie mam eSek na ropie i nie będę miałNever
Mówię o ruchu do 100 % na cukrze w perspektywie 6-12 miesięcy . Kawa już nie chce spadać mimo szalejącego reala więc już blisko odbicia , co nawet już widać ...highend pisze:pal licho edka...
wyglada na to, ze kangur i kiwi ruszyly.. oraz CAD
I na to highend czekał![]()
i na surowce czekał.
I to jest COŚ wartościowego, a nie jakieś akcje
to mówisz Rexex, że kawa dobra na L?
kurcze mam to tak dziwnie pomierzone, że aż strach
a cukier czemu za pół roku? Wybitnie widać, że chce rosnąć
EURCHF .... zwalili na dół po Mario (nie mówiąć o edku), ale CHF także słabiutki (patrz chfpln)
Też się czaje na sugar. Na 8,40 dołek, ciekawe czy tam cena dojdzie. Owies (oats) na historycznych dołkach obecnie. Nigdy na nim nie grałem jeszcze. Ktos juz inwestował?rexex pisze:Mówię o ruchu do 100 % na cukrze w perspektywie 6-12 miesięcy . Kawa już nie chce spadać mimo szalejącego reala więc już blisko odbicia , co nawet już widać ...highend pisze:pal licho edka...
wyglada na to, ze kangur i kiwi ruszyly.. oraz CAD
I na to highend czekał![]()
i na surowce czekał.
I to jest COŚ wartościowego, a nie jakieś akcje
to mówisz Rexex, że kawa dobra na L?
kurcze mam to tak dziwnie pomierzone, że aż strach
a cukier czemu za pół roku? Wybitnie widać, że chce rosnąć
EURCHF .... zwalili na dół po Mario (nie mówiąć o edku), ale CHF także słabiutki (patrz chfpln)
Dołek na cukrze już byłCblondyn pisze: Też się czaje na sugar. Na 8,40 dołek, ciekawe czy tam cena dojdzie. Owies (oats) na historycznych dołkach obecnie. Nigdy na nim nie grałem jeszcze. Ktos juz inwestował?
Jeszcze odnośnie cukru . Nie wiem czy był dołek czy nie ale ... dziś rośnie 5 % w sytuacji gdzie real kolejny raz bije szczyt . Więc jeśli na ten moment real robi ładną spadająca gwiazdę na dniowym to jest szansa na jakąś korektę i odreagowanie cukru i kawy . Ja zwykle staram się otwierać dwie pozycję i jedną trzymam do założonego targetu a drugą zbieram mniejsze ruchy bo często można urobić 2 razy tyle .... ale czasem też odjedzie i zostaje tylko ta jedna . W każdym razie to takie salomonowe rozwiązaniehighend pisze:Dołek na cukrze już byłCblondyn pisze: Też się czaje na sugar. Na 8,40 dołek, ciekawe czy tam cena dojdzie. Owies (oats) na historycznych dołkach obecnie. Nigdy na nim nie grałem jeszcze. Ktos juz inwestował?tak jak i na ropie
. Ja już chyba z 6 eLek otwierałem i zamykałem na tych podskokach cukru
Cukier doleci do 20... czyli 100% jak pisał Rexex... Nic tylko podbierać L w dołeczkach
Czemu akurat 8.40?
moim zdaniem aż do okolic 52$ nie powinno być już zadnej znaczacej korekty w dół , spokojny wzrostBemowo1 pisze:oil wti,
według mnie dalszy ciąg korekty, może jeszcze będzie promocja
niestety lekka modyfikacja oznaczeń