Bez problemu, ale nie teraz.Tomasz196407 pisze:
Potem oznacz mi to jako impuls bo wskazałes ze to c
Jadę do kołchozu
Bez problemu, ale nie teraz.Tomasz196407 pisze:
Dadas vol.2 ?:) Juz zaczales identycznie pisac jak on.highend pisze:Bo walczysz z rynkiem.TsunamiPL pisze:Ciężki dzień. Nie wyrobiłem dniówki. Zaskoczył mnie edek
Kusus pisze:Dadas vol.2 ?:) Juz zaczales identycznie pisac jak on.highend pisze:Bo walczysz z rynkiem.TsunamiPL pisze:Ciężki dzień. Nie wyrobiłem dniówki. Zaskoczył mnie edek
Czasami tak bywa po prostu. Nie unikniesz strat. Tym razem jego technika zawiodla ale bedzie mial jeszcze wiele zyskow i wtop. Nie znaczy to ze jego strategia jest zla.
Ja mialem w tym tygodniu 16 stratnych pozycji - czy to znaczy ze moja strategia jest zla i walcze z rynkiem?
Nie wiem dlaczego zwolennicy dadasa ciagle probuje pouczac innychNikt nie uniknie strat i to jest wpisane w handel i nalezy sie z tym pogodzic
Ok,Bemowo1 pisze:Bez problemu, ale nie teraz.Tomasz196407 pisze:
Jadę do kołchozu
F-You FarciarzMathon pisze:Patrzac na H1/H4 to nie zrobiło niższego dołka a nawet wybroniło. ZObaczymy co dalej bedzieF-You Money pisze:ciekawe kto dziś rzeźnika na L zagrał, ze się tak posypał
technik jakaś nowa technika, teraz wlepiasz wykresy z jednym wsparciem i kolorową bombką, niestety na rzeźniku wsparcie nie zadziałało, i bombka niebieska do kupna też, pudło
Ty jeszcze tu jesteś?fx-technik pisze:F-You FarciarzMathon pisze:Patrzac na H1/H4 to nie zrobiło niższego dołka a nawet wybroniło. ZObaczymy co dalej bedzieF-You Money pisze:ciekawe kto dziś rzeźnika na L zagrał, ze się tak posypał
technik jakaś nowa technika, teraz wlepiasz wykresy z jednym wsparciem i kolorową bombką, niestety na rzeźniku wsparcie nie zadziałało, i bombka niebieska do kupna też, pudło