algosie moga podbic ale ja k wspracie pusci to jedziemy na 2015malse pisze:Na S&P chyba nie będzie dziś domykania luki.
Nowy jak wg Ciebie?
DayTrading: Czwartek 02.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 02.04.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
daj niebieską równoległą przez ostatni dołekNowy123 pisze:algosie moga podbic ale ja k wspracie pusci to jedziemy na 2015malse pisze:Na S&P chyba nie będzie dziś domykania luki.
Nowy jak wg Ciebie?
-
- Pasjonat
Ma ktoś daxa rozrysowanego ?
Na edku dziś pokręcą przy górnej LT.
Na edku dziś pokręcą przy górnej LT.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2015, 11:14 przez simon000111, łącznie zmieniany 1 raz.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
czyzby znowu latwe pipsy na kablu
ja k wczoraj

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
simson3 pisze:Dokładnie na Kablu bedą fajne ruchy , czuję tofreakout pisze:czemu nudny? oprócz kangura są dziś dane PMI dla funta oraz dane z bilansu handlowego dla USD i CADMat2314 pisze:Oj, dzisiaj się zapowiada kolejny nudny dzień.
Nie licząc bilansu handlowego Australii dla kangura, to brak danych w zasadzie. Bezrobole pewnie w cieniu ADP i jutrzejszego NFP. Zatem, czyżby drobna korekta przed piątkiem? Bo zbyt długo się kręcimy w okolicach wsparcia/oporu na kangurze (ok 0,76) i edku (ok 1,076).Do obserwacji opór na 1.4840 -60 , według mnie będzie testowany.
Zgodnie z trendem S cały czas w grze.

puścili plote, że shorty panicznie zamykane poczekali na promocję i jazda pipsy przed świętami wyjmować...Nowy123 pisze:czyzby znowu latwe pipsy na kabluja k wczoraj
EURGBP to dla mnie byka najlepsza para ostatnio
gdzie bym nie wrzucil (L) to daje pieknie zarobic....
Cholera nie lubie dolara. Moge grac na jego umocnienie, ale nie lubie. I nic na to nie poradze.
Spuscili znowu pary z dolarem. kangura szczegolnie.
gdzie bym nie wrzucil (L) to daje pieknie zarobic....
Cholera nie lubie dolara. Moge grac na jego umocnienie, ale nie lubie. I nic na to nie poradze.
Spuscili znowu pary z dolarem. kangura szczegolnie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Czekam niecierpliwie na odbicie kangura i tak jak sobie patrzę na wykres H4 to coś w obrębie 0,75 powinien odbićbsony pisze:N kangurze może być duży ruch do górysanto pisze:właśnie na kangurze mamy AB=CD i mona wejść z krótkim stopem wg mnie
0,7585
TP1 0769
TP2 078125
SL 0756
Następna ew próbawejścia na 0,7489
https://www.mql5.com/en/charts/3238439/ ... g-point-of
na rzeźniku widze UP drugie ramię oRGR na H4zasięg namoje 181
formuje się klin końcowy ( ewentualnie proszę mnie skorygować ) kończący 5 falową strukturę spadkową,
jak pisze autor w teorii fal eliota - trójkąt końcowy może pojawiać się w fali C należącej do formacji ABC - tyle teoria
Jutro to będzie zabawa... takie dane przy tak niskiej zmienności. będzie się działo...
co do rzeznika to nie ruszam bo nadal jest w konsoli wsparciowej. Ale jak to pusci to rzeznik zatrzyma sie na 16x.xxx
Wiec lepiej poczekac
Troche rzeznik dziwnie chodzi, ale póki co zakładam, że te wszystkie ruchy do góry to fałszywki.
-- Dodano: 02 kwie 2015, 10:39 --

Wiec lepiej poczekac

-- Dodano: 02 kwie 2015, 10:39 --
dlatego ja zostawiam głównie longtermy tj. surowce, a pary walutowe na jutro... hmmmMR. D pisze:Jutro to będzie zabawa... takie dane przy tak niskiej zmienności. będzie się działo...

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami