jeszcze trzeba mieć się na baczności - jeszcze jedna ostatnia podfala wzrostowa z nowym topem możliwapsxor pisze:
Benowo chyba jedziemy tym samym wozkiem, bralem ta pozycje co mi wysylales 1.6590
DayTrading: Czwartek 02.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 02.01.2014
Zabezpieczylem na 6520 takze luzBemowo1 pisze:jeszcze trzeba mieć się na baczności - jeszcze jedna ostatnia podfala wzrostowa z nowym topem możliwapsxor pisze:
Benowo chyba jedziemy tym samym wozkiem, bralem ta pozycje co mi wysylales 1.6590
jeszcze coś takiego mogą wystrugać
edek wyszedł z przyśpieszonego kanału wzrostowego więc mam nadzieję, że alarmu nie będzie
edek wyszedł z przyśpieszonego kanału wzrostowego więc mam nadzieję, że alarmu nie będzie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żaba, nie znikaj na tak długo, bo jest tutaj zapotrzebowanie na zielony kolor.atlanticos pisze:witam Wszystkich w 2014Życzę tysięcy pipsów i przede wszystkim stabilizacji formy bo to najważniejsze.
Przyznam że obserwowanie forum z boku to czasem wstrząsające przeżycie...

Kto gra grubo wygrać musi.
stara wizja nowa wizja EDEK na wsparciu
i moja wizja edka
- krzychu3_1989
- Pasjonat
widze to samo tylko nie wiem czy po drodze niema ważniejszych oporówBemowo1 pisze:i moja wizja edka
Bemowo1 pisze:i moja wizja edka
Brawo Bemowo, zaczynam wreszcie dostrzegac u Ciebie na wykresie interesujące watki. Idz ta drogą i doskonal ją, a wstegi i inne ustrojstwa ktore sa pochodna ceny a zatem popytu i podazy wyrzuc do kosza.
-
- Fanatyk
mysle że troche niżej ale na razie moze bycBemowo1 pisze:i moja wizja edka

A wstęgi, kurde zapomniałem - dzięki za przypomnienieMasterFx pisze:Bemowo1 pisze:i moja wizja edka
Brawo Bemowo, zaczynam wreszcie dostrzegac u Ciebie na wykresie interesujące watki. Idz ta drogą i doskonal ją, a wstegi i inne ustrojstwa ktore sa pochodna ceny a zatem popytu i podazy wyrzuc do kosza.