DayTrading: Czwartek 01.12.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 gru 2016, 00:00

Wzrost
1
13%
Bez zmian
5
63%
Spadek
2
25%

Liczba głosów: 8

andrut
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 01.12.2016

Nieprzeczytany post autor: andrut »

AdamG pisze:
kamilao1987 pisze: kurwa ciężki msc. Takiej chujni nigdy nie miałem 4 lata na forexie a listopad bo największe porażka ever. 100 % złych wejść. CO zarobiłem straciłem jeszcze raz tyle. Masakra.
Piona stary! Do października odrobiłem 5 letnie straty z FX i jeszcze zanosiło się na duży podatek. Az przyszedł listopad i ... zrealizowałem politykę tax avoidance...
:563: Na szczęście masz jeszcze grudzień, a tu Mikołaj i mała płynność od 22, :D

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

W tym artykule najważniejsze jest na końcu.. http://biznesalert.pl/jakobik-arabia-sa ... a-lupkowa/ Niedługo Trump wejdzie na fotel prezydenta i na pewno nie będzie chciał się z nikim układać.. Tak samo Iran. Nic z tego nie będzie na dłuższą metę. Wojna cenowa wróci.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

Świeżak44 pisze:W tym artykule najważniejsze jest na końcu.. http://biznesalert.pl/jakobik-arabia-sa ... a-lupkowa/ Niedługo Trump wejdzie na fotel prezydenta i na pewno nie będzie chciał się z nikim układać.. Tak samo Iran. Nic z tego nie będzie na dłuższą metę. Wojna cenowa wróci.

Pewnie że wróci tylko żeby miała z czego spadać to musi urosnąć :D

OPEC na papierze już wiele razy pokazywał o wiele mniejsze wydobycie a w realu było jak było . Już to kiedyś pisałem ani razu nie dotrzymali słowa . Na razie rynek pod to rośnie ale jak póżniej liczby pokażą że to nie ma nic wspólnego z faktami to polecą w dół jak kamień . Jeżeli Rosja się zgodzi to do września przyszłego roku możemy zobaczyć 60/80 a póżniej znów jazda w dół .

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

A SP500 ciekawe miejsce.. Dojechali do głównej lini trendu wzrostowego. Stawiam na odbicie w górę..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Zablokowany