doktorek
moze mam ci co chwila pokazywac np ile mam elek na dax
ok raz ci pokaze https://iv.pl/image/dax-lkiiiiiiiiii.Gtm3QND
czy ty karwa nie potrafisz pojac ze tego nie da siew w pokazywanki robic
moze pomysl choxccc troche
napisalem wyraznie ze mam juz 1lke nsa usd/pl
pewnie nie zauwazyles jak zwykle
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
doktorek
moze mam ci co chwila pokazywac np ile mam elek na dax
ok raz ci pokaze https://iv.pl/image/dax-lkiiiiiiiiii.Gtm3QND
czy ty karwa nie potrafisz pojac ze tego nie da siew w pokazywanki robic
moze pomysl choxccc troche
napisalem wyraznie ze mam juz 1lke nsa usd/pl
pewnie nie zauwazyles jak zwykle
bax na zartach sie nie znasz daxa nie mam
eur--usd i nasdaq SSSSS
eur-usd na zero nasdaq mala strata 1000 zl
dax
chcesz to na tacy zobaczyc
to masz i nie zawracaj mi tylka pokazywankami https://iv.pl/image/daxzzzz.Gtm3Y3e
bo ja zarabiam i nie mam na to czasu
co innego gdy nie tyram na dt
pisalem ciut wczesniej zrobili 3 zejscie a to dla mnie pora by zaatakowac mocno AMEN
TY CZASEM MOCNO WCHODZISZ I MNIE TEZ TO SIE CZASEM ZDARZA
Ostatnio zmieniony 01 paź 2020, 16:54 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wrzucasz wykres z paroma kreskami i znaczkiem "parking" podpis WTi co tu jest do rozumienia. Może jak byś napisał dwa zdania do tego to by to rozjasniło coś a tak stoje jak idiota z wywalonym ozorem przed twoim wykresem i zastanawiam sie co to? Ale ja leszcz jestem idiota ostatni i sie nie znam.
Może ja. Wyszliśmy dołem z trójkąta i z ram tredu i z BB i co to oznacza. Pytasz tym znakiem zapytania przy znaczku "Parking" czy tym znakiem zaopytania pytasz gdzie zaparkuje wti?
Wrzucasz wykres z paroma kreskami i znaczkiem "parking" podpis WTi co tu jest do rozumienia. Może jak byś napisał dwa zdania do tego to by to rozjasniło coś a tak stoje jak idiota z wywalonym ozorem przed twoim wykresem i zastanawiam sie co to? Ale ja leszcz jestem idiota ostatni i sie nie znam.
Może ja. Wyszliśmy dołem z trójkąta i z ram tredu i z BB i co to oznacza. Pytasz tym znakiem zapytania przy znaczku "Parking" czy tym znakiem zaopytania pytasz gdzie zaparkuje wti?
Nie jestem od tego aby dawać wypicowany wykres. Robię to na szybko w wolnych sekundach gry na FX. A ten znaczek zapytania to jest od dnia w którym kurs tam był. A Ciebie wtedy tutaj nie było. Jedyną radę jaką dam Tobie odnośnie gry na FX, to licz na siebie. Jeszcze nikt z czyjegoś naśladowania nie wyszedł na plus.
To były otwarte pozycje?? Wygląda jak grid. Nie podoba mi się.. Xabik, patrz jak to się robi fachowo. Wchodzisz na pewniaka, na grubo, zarabiasz i zamykasz. I koniec. Więcej nie musze dziś grać, jak nie będzie takiej okazji. Tak się gra. PS. Stan konta na teraz 476k. Bedzie bańka tym razem.
Które wejścia są lepsze? Moje czy XAB??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2020, 18:21 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.