DayTrading: Czwartek 01.02.2018
Re: DayTrading: Czwartek 01.02.2018
ja widze tez szanse na piekny maly rgr choc w rgrki rzadka bajka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kontrakt na W20 jest lewarowny 1:10 i od lat wielu bankrutuje w szybkim tempie jak i sporo zarabia. Nie popadajmy w czarną rozpaczblesS pisze:Spieszcie się zarabiać bo unia już kombinuje aby zmienić lewar na 1:33 :] A na indexy 1:20.
Wszystko dla 'naszego' dobra zaiste!

Pan Cogito pisze:edek w dół nawet do 1.22, gbpusd, audusd dół i gold też
Cosik nie widać ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Od dołu wcale nie gorszy. W dodatku w kierunku trendu. Podobnie jak i linia szyi. Zawsze jest jakiś mur
https://www.mql5.com/en/charts/8250910/ ... lerski-tms
funta sprzedawać ??? No wiecie co ?Nieśmiertelny Trader pisze:Kabello S, coś grubego się szykuje

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
a czemu by nie, jest jeszcze szansa na sprzedażPipsKong pisze:funta sprzedawać ??? No wiecie co ?Nieśmiertelny Trader pisze:Kabello S, coś grubego się szykuje![]()
-
- Fanatyk
czemu nie na 1.5 pipsa sl i 5 tpPipsKong pisze:funta sprzedawać ??? No wiecie co ?Nieśmiertelny Trader pisze:Kabello S, coś grubego się szykuje![]()
Na kablu silny trend wzrostowy. Nie lepiej z trendem szukać szans?Pan Cogito pisze:a czemu by nie, jest jeszcze szansa na sprzedażPipsKong pisze:funta sprzedawać ??? No wiecie co ?Nieśmiertelny Trader pisze:Kabello S, coś grubego się szykuje![]()
-- Dodano: czw 01-02-2018, 11:04 --
Kangur odbił od szczytu z D1 prawie w punkt (niebieska przerywana) i przebił wzrostową LT. I jest na wsparciu.
https://charts.mql5.com/17/417/audusd-h ... ki-tms.png