DayTrading 3.10.2012
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading 3.10.2012
Na H4 szczególnie nieciekawie wygląda liniowy, widać same niepozamykane dołki.BOCZEK pisze:włączcie sobie wykres liniowy i patzrecie na d1 h4 i h1 i niech ktoś mi tam zaznaczy rgra czy orgra
Na świeczkach H1 mamy najpierw duży knot wzrostowy teraz spadkowy.
Nieciekawie, nieciekawie, sprzedający w akcji...choć na M1 to jakby koniec

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Kurde !
ale coś naciska żeby ta linia szyi pękła.
Ciekawi mnie jak to się skończy. Narazie support i "100" i "200" na h1 nieźle wspierają to wszystko.
Ktoś może mieć naprawdę fajne miejsce do wycięcia amatorów. Każdy się zapakuje w tą "S" pod RGR'a, a tu plum ! i wycinka SL.
Zaraz USA ruszy i wszystko będzie jasne w przeciągu myślę 30-40 minut.

Ciekawi mnie jak to się skończy. Narazie support i "100" i "200" na h1 nieźle wspierają to wszystko.
Ktoś może mieć naprawdę fajne miejsce do wycięcia amatorów. Każdy się zapakuje w tą "S" pod RGR'a, a tu plum ! i wycinka SL.
- ForexTig3r
- Maniak
NA to nie ma co patrzeć bo zawsze siedzą na S przy wzrostach i L przy spadkach.xantiros pisze:w większości detal siedzi w "S" http://www.tradingfloor.com/topics/forex-open-positions na dailyfx podają mniej więcej to samo, nie wiadomo jak się to zakończy, czy RGR czy zarobi detal
Później się dziwić czemu 90% przegrywa...
-- Dodano: 03 paź 2012, 13:58 --
Bronimy 2890 cały czas, świetny moment na wejście USA. Nikt by nie otworzył S-ki.Mpapiez pisze:Kurde !ale coś naciska żeby ta linia szyi pękła.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Hehehe,
Tak jak mówiłem, zaczyna się wycinka amatorów.
Kuźwa jednak te miesiące doświadczenia się ujawniają ^^.
@Tiger
Ja miałem na myśli tych, co od dłuższego czasu siedzą na S pod tego RGR'a o którym piszą wszystkie fx portale.
Większość ludzi nie myśli samodzielnie a na to liczą grube ryby.
@Tiger
Ja miałem na myśli tych, co od dłuższego czasu siedzą na S pod tego RGR'a o którym piszą wszystkie fx portale.
ForexTig3r pisze:Byłoby to bez większego wpływu na kurs.Nowy123 pisze:nie ma zmiany % nas rzad t o.....![]()
Po Europie i QE3 można było się spodziewać obniżki w AUStralii, tam naprawdę fajnie można było zyskać, teraz będą w dłuższym terminie nadal spadki zapewne, nie jak u tych dziwolągów z Azjii na Jenie.
W tej chwili już się nie zapowiada na dalsze spadki EURUSD
tak na EUR/AUD fajnie dal izrobic chodz za wczenie zrealizowalem zysko bo na 1260 a te pojechaly wyzej nic ja zaryzkowalem z S pod RGR na Edku co pisalem na razie ok

dziwne ruchy na edku takei szarpane od wczoja jak ten bank inwest z USA sie ujawnil ze niby kupuje EURO takie ruchy dziwne
-- Dodano: śr 03-10-2012, 15:06 --
od tego jest SL ustawione ze wrazie czego zysk i tak bedzie bo gralem na tego RGr przy 12935 ryzkujac orzywsice wyjsciem nwyzej ale od tego byl slMpapiez pisze:Hehehe,
@Tiger

Ostatnio zmieniony 03 paź 2012, 15:11 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- ForexTig3r
- Maniak
Jak dla mnie to nie ma prawego ramienia. Ta Twoja "wskazówka sekundnika" to chyba przerysowana za nisko, bo nie przekroczyliśmy 2876zeuss pisze:Co się z wami dzieje, nie widzicie odwróconego RGR-a ??!!![]()
-- Dodano: 03 paź 2012, 14:16 --
Pięknie dziś o 10 okazja w wejście w pozycję długą, gdzie pójdzie w dłuższym terminie to trudno powiedzieć, ale odbicie było/jest i można było próbować w końcu to nic nie kosztuje.goldminer pisze:Ja mam za to problem z określeniem sytuacji na AUDJPY D1, nie wiem czy to konsola? Jest w stanie ktoś określić w którą stronę to może zmierzać przez następne parę dni?
-- Dodano: 03 paź 2012, 14:29 --
EURUSD na H1 mamy świeczkę niezdecydowania i UP, chyba już najcięższa walka się skończyła.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ahahah
DOLEC juz odrobil do PLN c ostracil szybko
po tych wchnieciach stopy bez zmian
w obi srony jak ktos zagral 400 pipa
-- Dodano: śr 03-10-2012, 16:02 --
Kazde lepsze dane w USA to wykorzystywane d osprzedazy hmm
DOLEC juz odrobil do PLN c ostracil szybko

-- Dodano: śr 03-10-2012, 16:02 --
Kazde lepsze dane w USA to wykorzystywane d osprzedazy hmm
ale nędza wybije to w końcu w którąś stronę ?