DayTrading 3.10.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
sonny
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading 3.10.2012

Nieprzeczytany post autor: sonny »

Obrazek

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

BOCZEK pisze:włączcie sobie wykres liniowy i patzrecie na d1 h4 i h1 i niech ktoś mi tam zaznaczy rgra czy orgra
Na H4 szczególnie nieciekawie wygląda liniowy, widać same niepozamykane dołki.

Na świeczkach H1 mamy najpierw duży knot wzrostowy teraz spadkowy.

Nieciekawie, nieciekawie, sprzedający w akcji...choć na M1 to jakby koniec :)
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Kurde ! :D ale coś naciska żeby ta linia szyi pękła.

Ciekawi mnie jak to się skończy. Narazie support i "100" i "200" na h1 nieźle wspierają to wszystko.

Ktoś może mieć naprawdę fajne miejsce do wycięcia amatorów. Każdy się zapakuje w tą "S" pod RGR'a, a tu plum ! i wycinka SL.

Zaraz USA ruszy i wszystko będzie jasne w przeciągu myślę 30-40 minut.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

xantiros pisze:w większości detal siedzi w "S" http://www.tradingfloor.com/topics/forex-open-positions na dailyfx podają mniej więcej to samo, nie wiadomo jak się to zakończy, czy RGR czy zarobi detal :D
NA to nie ma co patrzeć bo zawsze siedzą na S przy wzrostach i L przy spadkach.
Później się dziwić czemu 90% przegrywa...

-- Dodano: 03 paź 2012, 13:58 --
Mpapiez pisze:Kurde ! :D ale coś naciska żeby ta linia szyi pękła.

Ciekawi mnie jak to się skończy. Narazie support i "100" i "200" na h1 nieźle wspierają to wszystko.

Ktoś może mieć naprawdę fajne miejsce do wycięcia amatorów. Każdy się zapakuje w tą "S" pod RGR'a, a tu plum ! i wycinka SL.

Zaraz USA ruszy i wszystko będzie jasne w przeciągu myślę 30-40 minut.
Bronimy 2890 cały czas, świetny moment na wejście USA. Nikt by nie otworzył S-ki.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Hehehe,

Tak jak mówiłem, zaczyna się wycinka amatorów.
Kuźwa jednak te miesiące doświadczenia się ujawniają ^^.

@Tiger

Ja miałem na myśli tych, co od dłuższego czasu siedzą na S pod tego RGR'a o którym piszą wszystkie fx portale.
Większość ludzi nie myśli samodzielnie a na to liczą grube ryby.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ForexTig3r pisze:
Nowy123 pisze:nie ma zmiany % nas rzad t o..... :563: :563:
Byłoby to bez większego wpływu na kurs.

Po Europie i QE3 można było się spodziewać obniżki w AUStralii, tam naprawdę fajnie można było zyskać, teraz będą w dłuższym terminie nadal spadki zapewne, nie jak u tych dziwolągów z Azjii na Jenie.

W tej chwili już się nie zapowiada na dalsze spadki EURUSD

tak na EUR/AUD fajnie dal izrobic chodz za wczenie zrealizowalem zysko bo na 1260 a te pojechaly wyzej nic ja zaryzkowalem z S pod RGR na Edku co pisalem na razie ok :)

dziwne ruchy na edku takei szarpane od wczoja jak ten bank inwest z USA sie ujawnil ze niby kupuje EURO takie ruchy dziwne

-- Dodano: śr 03-10-2012, 15:06 --
Mpapiez pisze:Hehehe,

Tak jak mówiłem, zaczyna się wycinka amatorów.
Kuźwa jednak te miesiące doświadczenia się ujawniają ^^.

@Tiger

Ja miałem na myśli tych, co od dłuższego czasu siedzą na S pod tego RGR'a o którym piszą wszystkie fx portale.
Większość ludzi nie myśli samodzielnie a na to liczą grube ryby.
od tego jest SL ustawione ze wrazie czego zysk i tak bedzie bo gralem na tego RGr przy 12935 ryzkujac orzywsice wyjsciem nwyzej ale od tego byl sl :)
Ostatnio zmieniony 03 paź 2012, 15:11 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

zeuss pisze:Co się z wami dzieje, nie widzicie odwróconego RGR-a ??!! :shock: :D
Jak dla mnie to nie ma prawego ramienia. Ta Twoja "wskazówka sekundnika" to chyba przerysowana za nisko, bo nie przekroczyliśmy 2876

-- Dodano: 03 paź 2012, 14:16 --
goldminer pisze:Ja mam za to problem z określeniem sytuacji na AUDJPY D1, nie wiem czy to konsola? Jest w stanie ktoś określić w którą stronę to może zmierzać przez następne parę dni?
Pięknie dziś o 10 okazja w wejście w pozycję długą, gdzie pójdzie w dłuższym terminie to trudno powiedzieć, ale odbicie było/jest i można było próbować w końcu to nic nie kosztuje.

-- Dodano: 03 paź 2012, 14:29 --

EURUSD na H1 mamy świeczkę niezdecydowania i UP, chyba już najcięższa walka się skończyła.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
piera
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: piera »

lepiej poczekać do 16:00 :)
forex to czarna dupa

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ahahah

DOLEC juz odrobil do PLN c ostracil szybko :) po tych wchnieciach stopy bez zmian :) w obi srony jak ktos zagral 400 pipa

-- Dodano: śr 03-10-2012, 16:02 --

Kazde lepsze dane w USA to wykorzystywane d osprzedazy hmm

sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

ale nędza wybije to w końcu w którąś stronę ?

Zablokowany