DayTrading 10.10.2012
Re: DayTrading 10.10.2012
Scorpiman istnieje taka możliwość ,zastanawia mnie ten układ na edku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
MERLIN pisze:Scorpiman istnieje taka możliwość ,zastanawia mnie ten układ na edku
bardzo ciekawe zasięg 1.3000

- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
Najważniejsze, że wrócili do normalnych ruchów, bo wakacje to było coś strasznego, jeśli chodzi o ruchy.
ziom_szybkiego_lopeza pisze:Najważniejsze, że wrócili do normalnych ruchów, bo wakacje to było coś strasznego, jeśli chodzi o ruchy.
wakacje to czas urlopu i odpoczynku a nie forexu

tak ale jest sporo wątpliwości na wykresieScorpiman pisze:MERLIN pisze:Scorpiman istnieje taka możliwość ,zastanawia mnie ten układ na edku
bardzo ciekawe zasięg 1.3000ładnie

chyba Merlin chce pokazać tworzącą sie harmoniczną... z trochę innym zasięgiem...Scorpiman pisze:bardzo ciekawe zasięg 1.3000MERLIN pisze:Scorpiman istnieje taka możliwość ,zastanawia mnie ten układ na edkuładnie
masz racje Greg mam sporo wątpliwości bo D1 też wygląda dziwnie i czegoś mi tu brakujegreg811 pisze:chyba Merlin chce pokazać tworzącą sie harmoniczną... z trochę innym zasięgiem...Scorpiman pisze:bardzo ciekawe zasięg 1.3000MERLIN pisze:Scorpiman istnieje taka możliwość ,zastanawia mnie ten układ na edkuładnie

na kangurze powinniśy dobić do pozimou na którym się rosztrzygnie czy dól czy góra... opcje sygerują dół... ten poziom to ~1.026-1.027
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
Scorpiman pisze:ziom_szybkiego_lopeza pisze:Najważniejsze, że wrócili do normalnych ruchów, bo wakacje to było coś strasznego, jeśli chodzi o ruchy.
Wydaje mi sie, ze jak sie zarabia na fx to wakacje mozna sobie zrobic o dowolnej porze roku

Patrząc na twoje statystyki 52 % dzsiaj, wczoraj ponad 100% to pewnie tak,ziom_szybkiego_lopeza pisze:Scorpiman pisze:ziom_szybkiego_lopeza pisze:Najważniejsze, że wrócili do normalnych ruchów, bo wakacje to było coś strasznego, jeśli chodzi o ruchy.
Wydaje mi sie, ze jak sie zarabia na fx to wakacje mozna sobie zrobic o dowolnej porze roku
na jakich parach grywasz