Darmowe szkolenie dotyczące forex

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
gieldowicz
Uczestnik
Uczestnik

Darmowe szkolenie dotyczące forex

Nieprzeczytany post autor: gieldowicz »

Witam

Wasze forum obserwuje już od ponad roku, jednak nie potrzebowałem się rejestrować, zawsze coś
znalazłem bez potrzeby zapytania, jest mi ono bardzo pomocne w mojej ponadrocznej przygodzie z
rynkiem forex.

Bardzo dużo czasu spędzam na poszukiwaniu różnego rodzaju artykułów, porad i spotkań - wiadomo,
trzeba uczyć się od najlepszych, ja w sumie jeszcze raczkuję :-) No i ostatnio przeglądając którąś
tam z kolei stronę w google, natrafiłem na darmowe szkolenie o forexie, wziąłem w nim udział i
powiem Wam że nie sądziłem że ktoś tak obeznany może prowadzić DARMOWE szkolenie, po prostu
masakra. Jestem z niego bardzo zadowolony, dlatego właśnie chciałem podzielić się nim z Wami...

Robię to dlatego gdyż sądzę że wiele osób nie natrafi w ogóle na tą stronę, gdyż jest coś mało
wypromowana. Nie traktujcie tego jako reklamę, nie mam nic z tego i nie znam właściciela,
sądzę po prostu że jest to warte sprawdzenia przez Was - http://www.szkolenia-forexyestrader.pl/szkolenieforex/

Czekam na Wasze opinie po szkoleniu, mam nadzieję że się spodoba :-)

Pozdrawiam, Kamil

helios
Uczestnik
Uczestnik

Re: Darmowe szkolenie dotyczące forex

Nieprzeczytany post autor: helios »

Trochę sprokurowałeś moją rejestrację na forum, ogólnie udzielam się na innym, dość konkurencyjnym. Chciałem tylko powiedzieć że patrząc na stronę i jej administratora warto się zapisać, właśnie to zrobiłem :-)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Darmowe szkolenie dotyczące forex

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

gieldowicz + helios = WSZM
"If music is dying musicians are killing it" - MP

ODPOWIEDZ