Darmowa automatyzacja systemów.

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Darmowa automatyzacja systemów.

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Witam

Moja firma Forex-Service wprowadziła możliwość uzyskania darmowej usługi programowania , dla osób które mają swój własny system inwestycyjny który przynosi im regularne zyski i nie mają już więcej ochoty przesiadywać przed wykresem w oczekiwaniu na moment zajęcia / wyjścia z pozycji .

Jak skorzystać z takiej usługi ?

- na adres zlecenia@forex-service.pl składamy zapytanie o wycenę EA podając jak najwięcej szczegółów , w ciągu 24 godzin w odpowiedzi przesyłana jest wycena kodu (wycena jest bezpłatna i nie zobowiązująca)
- opłacić 50% kwoty wyceny
- po napisaniu EA przeprowadzany jest backtest metodą opisaną na stronie http://eareview.net/tick-data za okres od stycznia 2012 do dnia napisania EA
- jeżeli przez ten okres EA na defaultowych ustawieniach osiągnie stopę zwrotu co najmniej 80% przy maksymalnym DD 15% zwracana jest przedpłata 50% w innym wypadku jeżeli klient będzie chciał otrzymać wersje końcową kodu będzie zobowiązany dopłacić zaległe 50%.

Forex-Service zobowiązuje się również do tego że nie będzie odsprzedawał pomysłu i EA innym klientom. Klient otrzymuje EA i kod źródłowy(MQ4) którym może zarządzać w dowolny sposób.

Zastrzegam sobie prawo również do odrzucenia propozycji, zmiany warunków , zamknięcia promocji lub jej zawieszenia przy dużej ilość zleceń .

Wydaje mi się że propozycja jest uczciwa więc zachęcam do kontaktu i zadawania pytań lub ewentualnych propozycji .
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

adrian.szmit
Uczestnik
Uczestnik

Re: Darmowa automatyzacja systemów.

Nieprzeczytany post autor: adrian.szmit »

Polecam,mam juz jeden systemik skonczony.Pan Andrzej zrobil z niego automacik:)

bogaskilop
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Darmowa automatyzacja systemów.

Nieprzeczytany post autor: bogaskilop »

Ja skorzystałem wielokrotnie z usług Pana Andrzeja i jestem zadowolony z współpracy , takiej promocji tez nie przegapie POLECAM

ODPOWIEDZ