Czy istnieje Święty Graal na rynku Forex ?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Trader1991
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Trader1991 »

Witam

Pewnie większość z Was sobie pomyśli,że nie istnieje jednak, ja spróbuje Was przekonać że istnieje.
Nazywam się Sebastian Węgrzyn i jestem autorem poradnika "Święty Graal Forex System", poradnik przerobiłem w formę kursu wideo gdzie wszystko ładnie opisuję. O kursie można przeczytać tutaj http://www.graal.interkursy.pl/.

Dlaczego ja uważam, że istnieję Święty Graal na Rynku Forex, ponieważ jeśli istnieją takie transakcję, które zawsze są stratne, to również muszą istnieć takie transakcję, które zawsze są zyskowne. I moim zdaniem jeśli połączy się kilka czynników to wyjdzie nam 100% ZYSKOWNA POZYCJA. A jakie to czynniki to tego Państwo mogą dowiedzieć się w Kursie.
http://www.graal.interkursy.pl/.

Oczywiście to nie jest strategia,która da nam oszałamiające wynki bo nie da się non stop siedzieć przy wykresach i analizować idealne wejście, a po drugie zysk z każdej pozycji to tylko 2 pipsy, ten kurs pokazuję tylko że istnieją na Rynku Forex systuacje idealne do zysku.

Natomiast tutaj http://www.earobot.interkursy.pl/ znajdziecie Państwo robota mojego autorstwa, który wykorzystuje podstawy "Świętego Graala" .
Studiuje Informatykę i Kocham Finanse dlatego pod mój najlepszy system zrobiłem ea robot. Teraz nie trzeba siedzieć non stop przy komputerze, EA ROBOT "Razem a jednak osobno" zagra za nas.
Może teraz trochę o tym ea robocie. Jak już wcześniej napisałem robot wykorzystuje sygnał do wejścia z podstawowych warunków systemu "Święty Graal", ale w odróżnieniu od Graala ea robot ma stop lossy i take profity, oczywiście również ma stratne pozycję,ponieważ nie wykorzystuje wszystkich warunków Świętego Graala, ponieważ mało byłoby transakcji dlatego zrezygnowałem z robienia robota na wszystkich jego warunkach i stworzyłem ea robot na podstawowych warunkach.
Jak się spisuje ten robot akutalnie można zoboczyć tutaj
http://www.wegrzynsebastian.cba.pl/Kontakt.html

Kolor czerwony zarezerwowany jest dla Moderatorów i Admina ;) - Moderator Andrzej Pierz
Obrazek

WojtexWay
Gaduła
Gaduła

Re: Czy istnieje Święty Graal na rynku Forex ?

Nieprzeczytany post autor: WojtexWay »

Wow, człowieku, Twoje filmiki były w dziale humor a Ty to robiłeś na poważnie?! Respect!
Trader1991 pisze:Dlaczego ja uważam, że istnieję Święty Graal na Rynku Forex, ponieważ jeśli istnieją takie transakcję, które zawsze są stratne, (...)
A możesz mi przypomnieć które transakcje są "zawsze stratne"? Możesz rozwinąć myśl?

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Zaraz się zacznie... :)
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Helium pisze:Zaraz się zacznie... :)
Chyba nie myślisz że odpuszczę? :wink:
WOW! LUDZIE! Sam Pan Sebastian Węgrzyn napisał na naszym forum! Drogi Adminie, myślę że to pora aby zamknąć działalność gdyż, zaraz, zarusieńko poznamy całą , CAŁĄ tajemnicę zarabiania na forex! Zadne forum nie będzie już potrzebne ostateczna wiedza właśnie otwiera się przed nami. Eee, to po ile Mistrzu za ten systemik?
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Ostatnio ceny świętych grali spadają :) . Niebo się otworzyło i aniołowie nas oświecą :)

Konto oczywiście demo podpięte:
http://www.myfxbook.com/members/Trader1 ... bno/329631
Ostatnio zmieniony 06 maja 2013, 18:15 przez jamesfisher, łącznie zmieniany 1 raz.

wojtek1976
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtek1976 »

jamesfisher pisze:Ostatnio ceny świętych grali spadają :) . Niebo się otworzyło i aniołowie nas oświecą :)
Ten kosztuje jedyne 157zl. :D

Awatar użytkownika
arsenio
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: arsenio »

Wow super... jedynie 157 zl i od jutra będę kosił duży szmal a mówili że na forexie cięzko jest zarabiać... :mrgreen:

vetisel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vetisel »

Logika zdań Węgrzyna aż wgniata w fotel. Myślę, że Einstein miałby problem z nadążeniem za procesem myślowym kolegi:D

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Święty Gral nie należy do świata materialnego jest to idea za która na leży podążać ( to nie miejsce, przedmiot tym bardziej nie EA ) ... W chaosie rynków finansowych nigdy nie uchwytna z racji jej własności duchowych.. nie można jej złapać ale podążanie przynosi wymierne skutki.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

ODPOWIEDZ