CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.000$

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Re: CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.0

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Będą statystyki, Comparic.pl będzie przeprowadzał wywiady, także myślę że wiele osób z czołówki zdradzi przynajmniej część swojej strategii.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
Fantômas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fantômas »

Mam kreche w jednej z organizacji przestępczej, która reklamujesz w stopce a dla której pojedynczy czlowiek znaczy tyle co g…o na polu, dlatego chetnie wygram ten konkurs. Z tego miejsca jednak chciałbym zaapelowac do nich (bo nie zamierzam wchodzic z nimi jak i ich radcami prawnymi w jakiekolwiek prywatne rozmowy), żeby na ten czas dla mojego zdrowia psychicznego nie posylali mi zadnych ponaglen, ponieważ nie posiadam zadnych dobr materialnych, które moglyby pokryc chocby w czesci sztuczne wykreowany dlug.

Po wszystkim wiecej moja noga w tym chorym kraju nie postanie.
I saw you twice...
Try again.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Fantômas pisze:Mam kreche w jednej z organizacji przestępczej, która reklamujesz w stopce a dla której pojedynczy czlowiek znaczy tyle co g…o na polu, dlatego chetnie wygram ten konkurs. Z tego miejsca jednak chciałbym zaapelowac do nich (bo nie zamierzam wchodzic z nimi jak i ich radcami prawnymi w jakiekolwiek prywatne rozmowy), żeby na ten czas dla mojego zdrowia psychicznego nie posylali mi zadnych ponaglen, ponieważ nie posiadam zadnych dobr materialnych, które moglyby pokryc chocby w czesci sztuczne wykreowany dlug.

Może napisz coś więcej?
O którą instytucję chodzi?
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
Fantômas pisze:Mam kreche w jednej z organizacji przestępczej, która reklamujesz w stopce a dla której pojedynczy czlowiek znaczy tyle co g…o na polu, dlatego chetnie wygram ten konkurs. Z tego miejsca jednak chciałbym zaapelowac do nich (bo nie zamierzam wchodzic z nimi jak i ich radcami prawnymi w jakiekolwiek prywatne rozmowy), żeby na ten czas dla mojego zdrowia psychicznego nie posylali mi zadnych ponaglen, ponieważ nie posiadam zadnych dobr materialnych, które moglyby pokryc chocby w czesci sztuczne wykreowany dlug.

Fantomas napisz coś więcej, bo mam nadzieję, że nie chodzi Ci o PFSOFT (choć nie jest on w stopce Akhh).
Konkurs CROSS TRADE nie ma nic wspólnego z brokerami jacy są reklamowani w stopce Akhh.

W każdym razie fajnie, że chcesz wziąć udział w zawodach i masz zamiar je wygrać. Będę kibicował! :)

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

CROSS TRADE - 14 dni do końca rejestracji.

Już tylko 14 dni zostało do zakończenia pierwszego etapu Mistrzostw inwestycyjnych CROSS TRADE. Zachęcamy do rejestracji i wypróbowania nowych platform transakcyjnych Protrader Web, Mobile oraz AlgoStudio.

Przypominamy także, że od początku rejestracji uczestników zawodów, można brać udział w rywalizacji o nagrodę Best Feedback.
By wziąć udział w tej nominacji, uczestnik powinien w okresie od 01.03.2013r. do 17.05.2013r. wysyłać informacje na dedykowane do tego celu subfora na oficjalnym forum platformy Protrader:
Subforum dotyczące pomysłów związanych z ulepszeniem platformy Protrader: http://protrader.org/forumdisplay.php?f=67
Subforum dotyczące problemów związanych z funkcjonowaniem platformy Protrader: http://protrader.org/forumdisplay.php?f=69

Zachęcamy do rejestracji w zawodach CROSS TRADE i wzięcia udziału w rywalizacji o pulę nagród w wysokości ponad 60.000 zł.

Awatar użytkownika
Nyxa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nyxa »

Panie Karolu, a jaka dźwignia maksymalna będzie dostępna podczas konkursu? Pytam, bo nie znalazłem takiej informacji w regulaminie.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Witam.
Nyxa pisze:Panie Karolu, a jaka dźwignia maksymalna będzie dostępna podczas konkursu? Pytam, bo nie znalazłem takiej informacji w regulaminie.
Dźwignia w zawodach ustawiona została na 100:1.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
Nyxa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nyxa »

Dziękuję za szybką odpowiedź. :)

Awatar użytkownika
Fantômas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fantômas »

Fantomas napisz coś więcej, bo mam nadzieję, że nie chodzi Ci o PFSOFT (choć nie jest on w stopce Akhh).
Konkurs CROSS TRADE nie ma nic wspólnego z brokerami jacy są reklamowani w stopce Akhh.

W każdym razie fajnie, że chcesz wziąć udział w zawodach i masz zamiar je wygrać. Będę kibicował! :)
Nie, to nie PFSOFT. Jednak przedstawienie w Europie z udzialem bankow analogicznie winno tyczyc sie zwyklego jej obywatela, bez ktorego te instytucje nie beda istniec, a sa, by mu sluzyc - nie zniewalac czy byc przyczyna jego choroby i poczucia zagrozenia. To sie zemsci, bo my ludzie, tak jak slonie, mamy dobra pamiec, szczegolnie do wyrzadzanych krzywd.

Dzieki za doping :]
I saw you twice...
Try again.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

CROSS TRADE - 7 dni do końca rejestracji.

Już tylko 7 dni zostało do zakończenia pierwszego etapu Mistrzostw inwestycyjnych CROSS TRADE.
Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was klip, który mamy nadzieję zagrzeje Was do walki o nagrody :)

CROSS TRADE Clip: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yoNrrrYSVg

Zachęcamy do rejestracji i wypróbowania nowych platform transakcyjnych Protrader Web, Mobile oraz AlgoStudio.

Przypominamy także, że od początku rejestracji uczestników zawodów, można brać udział w rywalizacji o nagrodę Best Feedback.
By wziąć udział w tej nominacji, uczestnik powinien w okresie od 01.03.2013r. do 17.05.2013r. wysyłać informacje na dedykowane do tego celu subfora na oficjalnym forum platformy Protrader.

Subforum dotyczące pomysłów związanych z ulepszeniem platformy Protrader: http://protrader.org/forumdisplay.php?f=67
Subforum dotyczące problemów związanych z funkcjonowaniem platformy Protrader: http://protrader.org/forumdisplay.php?f=69

Zarejestruj się na https://crosstradechamp.com/ i weź udziału w rywalizacji o pulę nagród w wysokości ponad 60.000 zł

ODPOWIEDZ