Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
Harvey
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 488
Rejestracja: 19 sty 2013, 15:55

Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: Harvey »

Witam, chce wrzucic Volumeny z ClusterDelta, posiadam konta standard. Chce dorzucić do wykresu ClusterX_volume , z tego co u rusków wyczytałem trzeba zapodać experta ClusterX_getVolume a później wskaźnik robie tak i wyskakuje mi okienko a w nim Failed initializing error = 5 ( another ClusterX_getVolume already running?) , nie kumam co robie źle bardzo prosze o pomoc.

Pozdrawiam
"trading is waiting"

Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html


Follow The Momo


Awatar użytkownika
Harvey
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 488
Rejestracja: 19 sty 2013, 15:55

Re: Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: Harvey »

czy mozesz mi powiedzieć który ze wskaźników najlepiej odzwierciedla voleumen potrzebny do VSA ? Jest ich tam mnóstwo nie łapie się w tym kompletnie. Pozdrawiam

-- 27 sie 2015, 21:24 --
JAREK67 pisze:Odpal MT4 w trybie administratora.
Jarek dziękuje CI za pomoc podziałało, dobrze że są tutaj takie osoby jak Ty
"trading is waiting"

Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html


Follow The Momo

Victory
Bywalec
Bywalec
Posty: 11
Rejestracja: 19 lip 2015, 22:17

Re: Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: Victory »

Witam,

czy macie dostęp do danych z CD gdy rynki są zamknięte?
fail.PNG
U mnie niestety tak to wygląda :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

JAREK67
Maniak
Maniak
Posty: 2145
Rejestracja: 13 lip 2006, 11:21

Re: Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Victory pisze:Witam,

czy macie dostęp do danych z CD gdy rynki są zamknięte?
fail.PNG
U mnie niestety tak to wygląda :(
Musisz wpisać (zamiast AUTO) strefę czasową, w której działa twoja platforma.
np. dla polskich brokerów to jest 2.

Victory
Bywalec
Bywalec
Posty: 11
Rejestracja: 19 lip 2015, 22:17

Re: Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: Victory »

Dziękuję bardzo Jarek :) dodam że dla Admirala i FxPro właściwym parametrem jest 3 :D

Pozdrawiam.

mike9020
Bywalec
Bywalec
Posty: 10
Rejestracja: 21 maja 2013, 07:44

Re: Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: mike9020 »

Witam
Mam pytanie odnośnie tego wolumenu.
Skąd go wziąć? ponieważ główna strona jest po rusku nic nie kumam.
Czy są jakieś opłaty za wolumen?

Victory
Bywalec
Bywalec
Posty: 11
Rejestracja: 19 lip 2015, 22:17

Re: Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: Victory »

Tak płaci się miesięcznie 4,4$ pierwszy miesiąc testowy gratis z tego co pamiętam.

Awatar użytkownika
Nowy500
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 993
Rejestracja: 13 lip 2012, 17:16

Re: Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: Nowy500 »

Hej. jeszcze wczoraj wskaznik dzialal teraz wyskakuje mi cos takiego. Pomozcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 678
Rejestracja: 01 kwie 2013, 21:54

Re: Cluster Delta - clusterX_volume potrzebna pomoc

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Prawdopodobnie koniec okresu próbnego, musisz zapłacić i wszystko będzie ok.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

ODPOWIEDZ