poszukaj II_SupDemprofession pisze:Czy macie może jakiś wskaźnik który pokazuje Wsparcia Opory na wykresie - podobnie do wskaźnika KG jednak taki który nie repintuje?
Przeglądnąłem już wiele wskaźników wsparć oporów ale wszystkie z nich repaintowały.
Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
witam,
czy ktoś dysponuje może wskaźnikiem do rysowania linii poziomych na wykresie, który umożliwiałby zdefiniowanie dokładnie poziomu postawienia linii oraz jej koloru?
reasumują. wpisuję poziomy, definiuję kolory linii, a wskaźnik stawia tam kreski.
pzdr
czy ktoś dysponuje może wskaźnikiem do rysowania linii poziomych na wykresie, który umożliwiałby zdefiniowanie dokładnie poziomu postawienia linii oraz jej koloru?
reasumują. wpisuję poziomy, definiuję kolory linii, a wskaźnik stawia tam kreski.
pzdr
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 10:04 przez amerro, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz to w MT4, linia pozioma. robisz kolor jaki chcesz. Wpisujesz w parametrxh wartość. Żadna filozofiaamerro pisze:witam,
reasumują. wpisuję poziom, definiuję kolor linii, a wskaźnik stawia tam kreskę.
pzdr

Pozdrawiam
Krys
Krys
na myśli miałem coś co pozwoliłoby na masową skalę naniesić na wykres kilka/kilkanaście linii jednocześnie. nie mniej jednak dzięki, bo przeoczyłem to, że jest tam możliwość definiowania poziomu:)Krys pisze:Masz to w MT4, linia pozioma. robisz kolor jaki chcesz. Wpisujesz w parametrxh wartość. Żadna filozofia
Dodano po 12 minutach:
może ktoś ma w swoich zbiorach coś, co pozwoliłoby na rysowanie poziomych linii na hi i low wskazanej na dowolnym interwale świecy?
reasumując. klikam na świecę, a wskaźnik zaznacza mi jej hi i low poprzez narysowanie dwóch linii w różnych zdefiniowanych wcześniej przeze mnie kolorach.
-
- Gaduła
-
- Gaduła
- tyler_durden
- Gaduła