Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Post autor: Krys »

profession pisze:Czy macie może jakiś wskaźnik który pokazuje Wsparcia Opory na wykresie - podobnie do wskaźnika KG jednak taki który nie repintuje?

Przeglądnąłem już wiele wskaźników wsparć oporów ale wszystkie z nich repaintowały.
poszukaj II_SupDem
Pozdrawiam
Krys

amerro

Post autor: amerro »

witam,

czy ktoś dysponuje może wskaźnikiem do rysowania linii poziomych na wykresie, który umożliwiałby zdefiniowanie dokładnie poziomu postawienia linii oraz jej koloru?

reasumują. wpisuję poziomy, definiuję kolory linii, a wskaźnik stawia tam kreski.

pzdr
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 10:04 przez amerro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Post autor: Krys »

amerro pisze:witam,

czy ktoś dysponuje może wskaźnikiem do rysowania linii poziomych na wykresie, który umożliwiałby zdefiniowanie dokładnie poziomu postawienia linii oraz jej koloru?

reasumują. wpisuję poziom, definiuję kolor linii, a wskaźnik stawia tam kreskę.

pzdr
Masz to w MT4, linia pozioma. robisz kolor jaki chcesz. Wpisujesz w parametrxh wartość. Żadna filozofia :)
Pozdrawiam
Krys

amerro

Post autor: amerro »

Krys pisze:Masz to w MT4, linia pozioma. robisz kolor jaki chcesz. Wpisujesz w parametrxh wartość. Żadna filozofia :)
na myśli miałem coś co pozwoliłoby na masową skalę naniesić na wykres kilka/kilkanaście linii jednocześnie. nie mniej jednak dzięki, bo przeoczyłem to, że jest tam możliwość definiowania poziomu:)

Dodano po 12 minutach:

może ktoś ma w swoich zbiorach coś, co pozwoliłoby na rysowanie poziomych linii na hi i low wskazanej na dowolnym interwale świecy?

reasumując. klikam na świecę, a wskaźnik zaznacza mi jej hi i low poprzez narysowanie dwóch linii w różnych zdefiniowanych wcześniej przeze mnie kolorach.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: Esco »

amerro

Zaznaczasz jedna już obecna linie na wykresie i przeciąga trzymając wciśnięte CTRL.

vipovsky
Gaduła
Gaduła

Post autor: vipovsky »

witam,

zna ktoś wskaźnik który można ustawić tak aby przy otwarciu dnia robił na wykresie poziomą kreskę do końca danego dnia?

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Post autor: radoslav47 »

jak się nazywa ten wskaźnik który pokazuje inne interwały w mniejszych okienkach ?
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: seba »

Stratman_MiniChart_v20.

wskaznik do katalogu wskazniki
czcionke do katalogu windowsa z czcionkami
:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Post autor: radoslav47 »

dziękuję dobry człowieku :)
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Post autor: tyler_durden »

Czy jest jakiś wskaźnik, który dawał mi by sygnał w chwili zamykania świeczki na danym tf ?
ciągle głupi ...

ODPOWIEDZ