Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
dzieki serdeczne Dadas za pomoc, wskaznik konkret ,
pozdr

Dadas, dzięki festDadas pisze: Wywaliłem kolory i szerokości do parametrów, to będzie zapamiętyweać.

Dziękuję i pozdrawiam.
Posiada ktoś może wskaźnik który by robił linie poziome co 100 pips albo można by ustawić sobie co ile pips ma wyrysowywać linie?
Qukis10 pisze:Posiada ktoś może wskaźnik który by robił linie poziome co 100 pips albo można by ustawić sobie co ile pips ma wyrysowywać linie?
W standardzie co 100p jest czerwona ciągła, sublevele to szare przerywane co 20p jak dobrze pamietam.
W ustawieniach będziesz mógł ustawić sobie wedle uznania.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ROA pisze:Qukis10 pisze:Posiada ktoś może wskaźnik który by robił linie poziome co 100 pips albo można by ustawić sobie co ile pips ma wyrysowywać linie?
W standardzie co 100p jest czerwona ciągła, sublevele to szare przerywane co 20p jak dobrze pamietam.
W ustawieniach będziesz mógł ustawić sobie wedle uznania.
Dzięki ROA, właśnie o coś takiego mi chodziło

Witam
Poszukuje wskaznika eWaves
http://www.forex-tsd.com/metatrader-4/3 ... #post40286tomek-92 pisze:Witam
to nie ten wskaznik , tutaj przykład czego poszukuje https://www.youtube.com/watch?v=bXBX7Q-NL20
kiedyś posiadalem ten wskaznik ale musiałem postawić system od nowa
kiedyś posiadalem ten wskaznik ale musiałem postawić system od nowa
W necie wpisz strategie dance... nie mam dostepu do kompa niestety ale w tpl jest tam wskaxnik co rysuje grid zadany. Ja to na forex factory znalazlem. Fajne na malych tf ale musisz sobid pouustawiac bo na np h1 w q@#%RWIA FESTQukis10 pisze:Posiada ktoś może wskaźnik który by robił linie poziome co 100 pips albo można by ustawić sobie co ile pips ma wyrysowywać linie?
Nauka nauka nauka....... 

Qukis10 pisze:Posiada ktoś może wskaźnik który by robił linie poziome co 100 pips albo można by ustawić sobie co ile pips ma wyrysowywać linie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.