Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
poszukuje wskazniki ktory pokazuje wartosc RSI bezposrednio na wykresie.
Interesuje mnie sama wartosc zebym mogl ustawic np w lewym gornym rogu.
Myśleć i działać jak Goldman !
http://forum.mt5.com/showthread.php?2358-RSI-MA-LABELmichal_fun pisze:poszukuje wskazniki ktory pokazuje wartosc RSI bezposrednio na wykresie.
http://www.mql5.com/en/code/8709
dzieki ale nie o to mi chodzilo.
Chcialbym miec wartosc RSI np w prawym gornym rogu na wykresie. Nie chce miec otwartego wskaznika w dole platformy tylko chce miec wyswietlona sama wartosc na wykresie.
Cos na zasadzie jak dziala wskaznik spreadu gdzie wyswietla nam aktualny spread w wybranym rogu. To samo chcialbym miec ale interesuje mnie wartosc RSI.
Podrzuci ktos bo nie moge nic takiego znalezc a fajna sprawa
Chcialbym miec wartosc RSI np w prawym gornym rogu na wykresie. Nie chce miec otwartego wskaznika w dole platformy tylko chce miec wyswietlona sama wartosc na wykresie.
Cos na zasadzie jak dziala wskaznik spreadu gdzie wyswietla nam aktualny spread w wybranym rogu. To samo chcialbym miec ale interesuje mnie wartosc RSI.

michal_fun pisze:dzieki ale nie o to mi chodzilo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
o widzisz o to mi chodzilo 
Dzieki wielkie

Dzieki wielkie

Widzę, widzę, tylko mnie się nie chce ostatnio nic programoawać, a ponieważ wszystko już zostalo napisane,michal_fun pisze:o widzisz o to mi chodzilo
Dzieki wielkie
to wiedziałem, że ktoś musiał to już napisać. Problem w tym, że ludzie nazywają czasem wskaźniki ni z gruszki, ni z pietruszki.
Potrzeba iść tropem i znaleźć.
Większość znajdziesz na ForexFactory i/lub Forex-tsd.
Ale warto poszukać ruskich stron, bo tam są często spisy nazw wskaźników, i tym tropem można iść.
pewnie już gdzieś było, ale może ma ktoś pod ręką wskaźnik, który by rysował linię otwarcia dnia?
eresz pisze:pewnie już gdzieś było, ale może ma ktoś pod ręką wskaźnik, który by rysował linię otwarcia dnia?
poszukuje wskaźnika,który łączyłby maximum jednej świecy z jej minimum i łączył się z kolejną świecą. tak jak na załączniku. z góry dziękuję 

Dadas pisze:eresz pisze:pewnie już gdzieś było, ale może ma ktoś pod ręką wskaźnik, który by rysował linię otwarcia dnia?
We wskaźniku jest zakładka timezoneofdata, co tam należy wpisać by podwyższyć lub obniżyć linie ?, próbuje różne wartości ale linia zawsze jest w tym samym miejscu?.