Co przez to rozumiesz?roody80 pisze:Poszukuję wskaźnika typu MA wyświetlanego na wykresie głównym tylko w wersji odwróconej, czy jest to możliwe?
W jaki sposób chcesz odwrócić średnią kroczącą?
Co przez to rozumiesz?roody80 pisze:Poszukuję wskaźnika typu MA wyświetlanego na wykresie głównym tylko w wersji odwróconej, czy jest to możliwe?
Chodzi mi o to ze jeżeli cena rośnie to średnia maleje (porusza się w przeciwnym kierunku do ceny)Dadas pisze:Co przez to rozumiesz?roody80 pisze:Poszukuję wskaźnika typu MA wyświetlanego na wykresie głównym tylko w wersji odwróconej, czy jest to możliwe?
Możesz mi powiedzieć jaką ocenę ty miałeś z matematyki?roody80 pisze:Chodzi mi o to ze jeżeli cena rośnie to średnia maleje (porusza się w przeciwnym kierunku do ceny)Dadas pisze:Co przez to rozumiesz?roody80 pisze:Poszukuję wskaźnika typu MA wyświetlanego na wykresie głównym tylko w wersji odwróconej, czy jest to możliwe?
Wrzucałem na tym wątku, nie pamiętam kiedy, ale będzie miesiąc może.damsx6 pisze:Witam,
Od razu chciałbym zaznaczyć, że jestem laikiem jeśli chodzi o tworzenie czegoś mt4. Poszukuję wskaźnika/alertu, który informowałby mnie jak cena przekroczy określoną cenę. Czy istnieje coś takiego ? Nie chce mi się cały czas wpatrywać w monitorPrzewertowałem kilka stron wcześniej jednak nic takiego nie znalazłem.
Pzdr