Dadas tak nauczyłeś, tak masz.Dadas pisze:Nigdy się nie nauczycie sami wygooglować?As7 pisze:Ale tu męczę ten temat...Na pewno macie... Poziomy wsparć s1, s2, s3 i oporów r1,r2,r3 i pivot. Jakiś indik ?
Przecież tam wszystko jest.
Ja, stary koń, znajdę wszystko chwila moment, a wy tylko daj i daj...
Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Czy ktoś może pomóc z ustawieniem pipware mnichart, po zainstalowaniu wygląda to u mnie następująco.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
brak jakiejś czcionki.macche pisze:Czy ktoś może pomóc z ustawieniem pipware mnichart, po zainstalowaniu wygląda to u mnie następująco.
-
Dadas
Tu masz zipa z fontem (stratman.fon).macche pisze:Czy ktoś może pomóc z ustawieniem pipware mnichart, po zainstalowaniu wygląda to u mnie następująco.
Czcionkę trzeba dodać do czcionek windowsa.
Dzięki za odpowiedzi po zainstalowaniu czcionki wskaźnik działa.
Teraz pojawia się pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi, jak dodać jeszcze jeden wykres, gdyż pojawiło się na nim M15, H1 i H4, a potrzebuję jeszcze D1.
Spróbowałem dodać we właściwościach, ale pojawił mi się tylko na dole sam napis eurusd D1, ale wygląda na to, że to za mało by wykres się ukazał.
Teraz pojawia się pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi, jak dodać jeszcze jeden wykres, gdyż pojawiło się na nim M15, H1 i H4, a potrzebuję jeszcze D1.
Spróbowałem dodać we właściwościach, ale pojawił mi się tylko na dole sam napis eurusd D1, ale wygląda na to, że to za mało by wykres się ukazał.
-
Dadas
Chłopie, wszystko jest w okienku parametrów.macche pisze:Dzięki za odpowiedzi po zainstalowaniu czcionki wskaźnik działa.
W poscie tego ci nikt nie wytłumaczy.
Chcesz, to ci udzielę lekcji SKYPE.
http://www.youtube.com/watch?v=Gc486JCuQ5I
Ostatnio zmieniony 10 paź 2014, 09:25 przez Dadas, łącznie zmieniany 1 raz.
wielkie dzięki, natomiast mam jakiś dziwny problem z działaniem emaila mianowicie wciskam test i np x5 działa ok, więc wydaje się ze wszystko w porządku, niestety po jakims nie określonym czasie test już nie działa na maila nic nie wysyła pomaga ogólnie restart platformy, nie wiem czy ma to znaczenie ze ustawiłem bezpośrednio gmaila ?, lub może jakiś inny powód ?, acha no nie chodzi o skrypt bo sam test nie wysyła maili prawidłowo, tz wysyła w kratke.Dadas pisze:http://www.mql5.com/en/code/10406kolbi123 pisze:Poszukuje skryptu, który by wysyłał na maila informacje że jakiś wybrany dany poziom został naruszony lub osiągnięty ?.
-
Dadas
Takie pytania to zadawaj do service desk firmy MetaQuotes.kolbi123 pisze:wielkie dzięki, natomiast mam jakiś dziwny problem z działaniem emaila mianowicie wciskam test i np x5 działa ok, więc wydaje się ze wszystko w porządku, niestety po jakims nie określonym czasie test już nie działa na maila nic nie wysyła pomaga ogólnie restart platformy, nie wiem czy ma to znaczenie ze ustawiłem bezpośrednio gmaila ?, lub może jakiś inny powód ?, acha no nie chodzi o skrypt bo sam test nie wysyła maili prawidłowo, tz wysyła w kratke.Dadas pisze:http://www.mql5.com/en/code/10406kolbi123 pisze:Poszukuje skryptu, który by wysyłał na maila informacje że jakiś wybrany dany poziom został naruszony lub osiągnięty ?.
Macie może taki wskaźnik?
Pozdrawiam
Krys
Krys
Jak dobrze poszukasz na tym forum to znajdziesz mój post (jakieś 3-4 lata temu), w którym piszę o tym problemie. Ktoś mi wtedy odpowiedział ale zupełnie nie pamiętam kto i czy pomogło.kolbi123 pisze:wielkie dzięki, natomiast mam jakiś dziwny problem z działaniem emaila mianowicie wciskam test i np x5 działa ok, więc wydaje się ze wszystko w porządku, niestety po jakims nie określonym czasie test już nie działa na maila nic nie wysyła pomaga ogólnie restart platformy, nie wiem czy ma to znaczenie ze ustawiłem bezpośrednio gmaila ?, lub może jakiś inny powód ?, acha no nie chodzi o skrypt bo sam test nie wysyła maili prawidłowo, tz wysyła w kratke.Dadas pisze:http://www.mql5.com/en/code/10406kolbi123 pisze:Poszukuje skryptu, który by wysyłał na maila informacje że jakiś wybrany dany poziom został naruszony lub osiągnięty ?.