Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
- fx-investment
- Stały bywalec
-
- Uczestnik
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Interesuje mnie RSI, jednak takie, które pokazuje WTI/BRENT przykładowo. Do tego wskaźnik pokazujący equity line (w arenie jest!). Przydalby się jeszcze wskaźnik pokazujący dwa wykresy w jednym oknie
(wiadomo korelacja
). W sumie trzy wskaźniki, ale szczegolnie pierwsze dwa.
(wiadomo korelacja

Mógłby ktoś wrzucić lub podać link skąd pobiorę "Forex simulator"? Nigdzie nie mogę znaleźć dobrej wersji.
Zapraszam na mój FX BLOG- LINK W PROFILU
-
- Stały bywalec
Witam,
Posiadam najnowszą wersję Metatrader i jak wiadomo na niej nie działają żadne wskaźniki
Kiedyś korzystałem z tego wskaźnika http://www.indicatorsmt4.com/indicators/grid_v1_0-2/
i szukam właśnie takiego wskaźnika który rysuje siatkę co odstęp w pipsach który się wpisuje, ale szukam czegoś co by działało na najnowszej wersji metatrader bo tamten wskaźnik już nie działa.
Posiada ktoś coś podobnego?
Posiadam najnowszą wersję Metatrader i jak wiadomo na niej nie działają żadne wskaźniki

Kiedyś korzystałem z tego wskaźnika http://www.indicatorsmt4.com/indicators/grid_v1_0-2/
i szukam właśnie takiego wskaźnika który rysuje siatkę co odstęp w pipsach który się wpisuje, ale szukam czegoś co by działało na najnowszej wersji metatrader bo tamten wskaźnik już nie działa.
Posiada ktoś coś podobnego?
spróbuj tego ,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
-
- Stały bywalec
Wgrałem twój plik (po nazwie widzę że to ten sam wskaźnik) do odpowiedniego folderu ale na liście po resecie metatradera nie widać tego wskaźnika.marek8 pisze:spróbuj tego ,
Nie wiem cholera po co tak zniszczyli metatradera tymi aktualizacjami, kiedyś było łatwo i normalnie a teraz są jakieś problemy i nie wiadomo jak to rozwiązać.
Dodam że mam windows 8.1 jeżeli to ma jakieś znaczenie?
u mnie działa ok.
mam wersję 670
mam wersję 670
-
- Stały bywalec
Też mam wersję 670. W necie znalazłem video które pokazuje jak dodawać teraz wskaźniki aby działały. Wgrałem w ten sposób i już wskaźnik działa.marek8 pisze:u mnie działa ok.
mam wersję 670
http://www.youtube.com/watch?v=AoFP43bQYls
Wcześniej wgrywałem w stary sposób i dlatego w nowych wersjach nie działa.
tak, od którejś wersji 600 zmienili folder dodawania wskaźników na MQL ,
Trzeba się orientować i czytać, a nie narzekać.forexnawigator pisze:Wgrałem twój plik (po nazwie widzę że to ten sam wskaźnik) do odpowiedniego folderu ale na liście po resecie metatradera nie widać tego wskaźnika.marek8 pisze:spróbuj tego ,
Nie wiem cholera po co tak zniszczyli metatradera tymi aktualizacjami, kiedyś było łatwo i normalnie a teraz są jakieś problemy i nie wiadomo jak to rozwiązać.
Dodam że mam windows 8.1 jeżeli to ma jakieś znaczenie?
Jedni umieją narzekać, inni po prostu działają.
U mnie wszystkie działają.
Plik - > Otwórz Folder Danych
I dopiero tam instalujesz wskaźnik.