Ciekawe wskaźniki do MT4
Bo kwestia jest taka, że zaraz po uruchomieniu MT4 nie ma w ogóle danych tickowych - tak więc nie ma sposobu na dostęp do żadnych ticków zaraz po uruchomieniu, jakąkolwiek metodę byś obrał.
Dopiero podczas pracy MT4 "zbiera" i buforuje ticki do wyświetlania w okienku rynek oraz na wykresach w okienku zleceń.
Dopiero podczas pracy MT4 "zbiera" i buforuje ticki do wyświetlania w okienku rynek oraz na wykresach w okienku zleceń.
algotronic- zaawansowane rozwiązania dla traderów
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę
W Terminalu wybierasz zakładkę "Alarmy"
prawym
"Utwórz".
Tam możesz określić wszystko, łącznie z dźwiękiem.
Jeśli zaś potrzebujesz czegoś, co alarmowałoby gdy zostanie przebita nachylona pod niezerowym kątem linia trendu to polecam wskaźnik mojego autorstwa:
http://luktom.biz/blog/entry/54/luktom-trendline-alert

Tam możesz określić wszystko, łącznie z dźwiękiem.
Jeśli zaś potrzebujesz czegoś, co alarmowałoby gdy zostanie przebita nachylona pod niezerowym kątem linia trendu to polecam wskaźnik mojego autorstwa:
http://luktom.biz/blog/entry/54/luktom-trendline-alert
algotronic- zaawansowane rozwiązania dla traderów
Witam,
poszukuję wskaźnika stochastic RSI wraz z opisem. Wskaźnik ten jest na platformie Oanda . Próbowałem znaleźć na www.code.base.mql4 ale nie ma.
Wskaźnik chciałbym zainstalować na platformie X-Trader
Dziękuję za pomoc
Janusz
poszukuję wskaźnika stochastic RSI wraz z opisem. Wskaźnik ten jest na platformie Oanda . Próbowałem znaleźć na www.code.base.mql4 ale nie ma.
Wskaźnik chciałbym zainstalować na platformie X-Trader
Dziękuję za pomoc
Janusz
Sl
Wiatam
Przeglądałem forum i google nic specjalnego nie znalazłem, dlatego zwracam się z prośbą do was. Szukam wskaźnika, który automatycznie przy zleceniu ustawia SL np. 5 pip od ceny i podąża za nią.
PS
nasreddin rzeczywiście ciekawy wskaznik ale pojecia nie mam jak to dziala.
Przeglądałem forum i google nic specjalnego nie znalazłem, dlatego zwracam się z prośbą do was. Szukam wskaźnika, który automatycznie przy zleceniu ustawia SL np. 5 pip od ceny i podąża za nią.
PS
nasreddin rzeczywiście ciekawy wskaznik ale pojecia nie mam jak to dziala.