Przed chwilą na pewnej stronie którą przeglądałem przewinął się temat Alzheimera i ktoś zalinkował do artykuły o 33 letnim facecie z Oławy (niewielkie miasto w okolicach Wrocławia) który ma Alzhaimera i aż mnie tchnęło żeby tu zajrzeć i zobaczyć odpowiedzi na mój post mimo, że planowałem wcześniej dać sobie z tym spokój.
Podobno w chemtrails jest aluminium używane aby rzekomo schładzać atmosfere (najbardziej prawdopodobna teoria to ta, że rozpylają aby przeciwdziałač globalnemu ociepleniu, a trucie ludzi jest skutkiem ubocznym, nie głównym celem), można do tego samego używać srebra, ale to by było bardzo drogie więc wybrali tanie aluminium.
A jak wiadomo z badan naukowych aluminium ma bardzo duży wpływ na powstawanie alzheimera, być może nawet go powoduje.
Coraz młodsi ludzie chorują na alzheimera. Czy może to mieć związek z chemtrails? To jest bardzo niepokojące. Ja bym serio bardzo chciał aby te całe chemtrails to były bzdury powymyślane przez jakichś trolli, ale widziałem je osobiście, a czasami jak byłl ich bardzo dużo to nawet wyczuwałem oddychając, że powietrze jest jakieś nieprzyjemne.
MarioDM pisze: ↑02 kwie 2021, 15:50
(...)
Kilka lat temu były doradca Obamy przyznał w wywiadzie, że owszem rozsypywali z samolotów substancje, które miały wpływać na klimat. Szczegółów niestety nie podał. W tej chwili to już chyba nawet oficjalnie zapowiadają to zasiewanie nieba różnymi substancjami w celu ratowania Ziemi przed globalnym ociepleniem. Wystarczy czytać uważnie i co jakiś czas taki news się przemyka. Oczywiście mowa cały czas o USA.
Nad Polską chyba tego nie stosują. Ja nigdy nie widziałem nic takiego na niebie.
Mógłbyś napisać w jakim mieście mieszkasz? W szczególności interesuje mnie czy w Warszawie bo mam teorię, że tam mogą nie rozpylać aby politycy i ich rodziny się nie truły.
Ja mieszkam w mieście w województwie Zachodniopomorskim, słynącym z czystego powietrza (żadnych zanieczyszczen przemysłowych ani kopcenia z kominów przez ludzi zimą) i chemtrails widywałem wielokrotnie, zwłaszcza latem w ciepłe słoneczne dni.