Cel: utrzymać się z tego cyrku
Re: Cel: utrzymać się z tego cyrku
System masz widzę ustawiony na PA. Nie chciałbyś spróbować na indeksach giełdowych?
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu
Zastanawiałem się nad tym nawet, zobaczę jak to na historii wygląda i pomyślę może by coś dorzucić. Wczoraj bez wejść.Kondek pisze:System masz widzę ustawiony na PA. Nie chciałbyś spróbować na indeksach giełdowych?
Dzisiaj niby jakieś dane są ale o 14 może uda się wejść na rynek z tym, że o 15 na pewno trzeba będzie uciekać

Pozdrawiam
MIchał
Wczoraj bez wejść, ale udało się sprzedać motocykl w końcu zatem też dzień uważam za udany 
Pojawiło się tym samym trochę gotówki, której nie zamierzam roztrwonić na głupoty, zatem jej znaczna część ląduje na nowym koncie real, które podepnę pod ten dziennik
Pozdrawiam i miłego weekendu
Michał

Pojawiło się tym samym trochę gotówki, której nie zamierzam roztrwonić na głupoty, zatem jej znaczna część ląduje na nowym koncie real, które podepnę pod ten dziennik

Pozdrawiam i miłego weekendu
Michał
Witam w nowym tygodniu 
Czekamy do 14, brak danych dzisiaj więc może być ciekawie.
Pozdrawiam
Michał

Czekamy do 14, brak danych dzisiaj więc może być ciekawie.
Pozdrawiam
Michał
Dzisiaj tylko jedna pozycja EUR/JPY L 131.721 SL 131.521 TP:132.114
zamknięte z palca na +22
Ważne że do przodu
Mam nadzieję że kasa mi dotrze na nowe konto real do końca tygodnia, a wtedy podepnę je tutaj pod dziennik.
Pozdrawiam
Michał
zamknięte z palca na +22
Ważne że do przodu

Mam nadzieję że kasa mi dotrze na nowe konto real do końca tygodnia, a wtedy podepnę je tutaj pod dziennik.
Pozdrawiam
Michał
Dzisiaj akurat w godzinach mojej gry żadnych ciekawych danych nie ma.
Co za tym idzie zaczynamy o 14
Pozdrawiam
Michał
Co za tym idzie zaczynamy o 14

Pozdrawiam
Michał
Wczoraj bez żadnych wejść nic ciekawego nie było widać.
Dzisiaj wolne od rynku muszę pozałatwiać kilka rzeczy i nie ma co się spinać
Pozdrawiam
Michał
Dzisiaj wolne od rynku muszę pozałatwiać kilka rzeczy i nie ma co się spinać

Pozdrawiam
Michał
Czwartek również był dość nudny na rynku brak jakichkolwiek sygnałów.
Dzisiaj trochę danych więc myślę że najwcześniej o godzinie 15 można by czegoś szukać.
Dodatkowo nie wiem czy dzisiaj jest dobry dzień na jakiekolwiek granie po wczorajszym nurkowaniu Japonii (-7,3%).
Zobaczymy o 15
Pozdrawiam
Michał
Dzisiaj trochę danych więc myślę że najwcześniej o godzinie 15 można by czegoś szukać.
Dodatkowo nie wiem czy dzisiaj jest dobry dzień na jakiekolwiek granie po wczorajszym nurkowaniu Japonii (-7,3%).
Zobaczymy o 15

Pozdrawiam
Michał
Ja mam nadzieję, ze giełdy europejskie zanurkują bo mam łącznie 12 lotów na spadek na indeksach giełdowych.
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu
No i na dzisiaj to już koniec, nie ma sensu gapić się w monitor,
po wczorajszej jeździe w dół same fałszywe sygnały, na szczęście miałem gdzieś z tyłu głowy przeczucie by dzisiaj nie grać, zatem bez strat w dniu dzisiejszym.
Miłego weekendu wszystkim.
Pozdrawiam
Michał
po wczorajszej jeździe w dół same fałszywe sygnały, na szczęście miałem gdzieś z tyłu głowy przeczucie by dzisiaj nie grać, zatem bez strat w dniu dzisiejszym.
Miłego weekendu wszystkim.
Pozdrawiam
Michał