hehehe +100 000% początkowego depo, czyli będziesz miał 1 001 000 PLN Dźwignię powyżej 100 tysięcy USD mocno zmniejszają, z resztą u dobrego MM dobijesz do 100k USD i ci podziękują za grę. Za to 100 000 PLN brzmi o wiele realniej.
Ciekawe jak ze 100 lot jest u takiego STP jak FXSalt, AM?
Wrzuć sobie 200SMA, dzisiaj dzięki tej prostej kroczącej udało mi się przewidzieć pierwszy rajd na h1, w tej chwili cena chce lekkiego powrotu ale jak wrzucisz h4 to zobaczysz że kolejna 200SMA chcę być zdobyta.
Sl zostanie wkrótce zaliczony. Przegapiłem okazję rano żeby zamknąć na 0. Czekamy aż sytuacja się bardziej wyklaruje. Być może w okolicach 1.3200-1.3240 ponowny short.
W dwie godz zrobili ruchu na 17 pip... Jesteśmy W H4 MZ UP, pewnie dlatego tak cienko.
Miało być inaczej, ale w sumie tak jest nawet lepiej... Łatwiej będzie wytłumaczyć.. Musisz grać co dają, a nie to co byś chciał. Ja się odnalazłem w tym marnym ruchu, a Ty co byś robił? Trzymał i liczył, że pójdzie dalej? Ja wolę stanąć z boku.
Więcej się nie wcinam.
Powodzenia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
38,2% zniesienia fibo spadków od końca października zeszłego roku do początku stycznia tego roku D1,
solidna strefa oporu na h4 1.3240-1.3275,
górne ograniczenie konsolidacji zbiegającej w trójkąt.
Ja tak to widzę, a każdy widzi co chce widzieć.