Brokerzy forex w Estonii, Litwie i Łotwie
Brokerzy forex w Estonii, Litwie i Łotwie
Poszukuję brokerów forex mających swoją główną siedzibę i wywodzących się z jednego z tych 3 państw. Czy ktoś wie w jaki sposób mogę takowych znaleźć?
Re: Brokerzy forex w Estonii, Litwie i Łotwie
Dukascopy Europe ma swoją siedzibę na Łotwie ale jest spółką córką firmy ze Szwajcarii więc nie wiem czy to o to chodzi
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Otrzymałem zadanie porównania oferty pewnego polskiego brokera z brokerami działającymi własnie na Litwie, w Łotwie i Estonii. Macie jakieś sugestie którzy brokerzy nadawaliby się najlepiej do takiego porównania?
-
- Maniak
Admiral to tez Estonia. Ponoc rosyjski kapitał.
forex.ee
forex.ee
Admiral to już UK
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Maniak
czyli pitneli z kasa jeszcze dalej od Moskwy, na wypadek, gdyby pewnego dnia w Tallinie mieliby pojawic sie wedkarze ubrani w moro wyposazeni w samobiezne wedki do kupienia w kazdym sklepie z wedkami.