Witam
Orientuje sie ktos czy jest jakis broker u ktorego w umowie otwierania rachunku mozna wybrac/zastrzec aby miec mala dzwignie typu 1:4 albo 1:5 ?
Broker z małą dzwignią
Re: Broker z małą dzwignią
1:4 czy 1:5 to dość nietypowe wartości z którymi rzadko można się spotkać ale zależy Ci akurat na nich to FxPro oferuje aż 17 wartości lewaru.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
widze ze przy demie mozna zalozyc konto z dzwignia 1:5 to o to co mi chodzilo. Zaloze demo i przetestuje
dzieki za info !!!

Nie ma problemu. Przy rejestracji konta realnego są podane wartości z załącznika. Jeśli się zdecydujesz to zachęcam do otwarcia konta przez Forex Club
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
co to znaczy? przy owieraniu konta wybieram dzwignie i taka juz bede mial caly czas bez mozliwosci zmiany? (tak bym chial)raposo pisze:Przy rejestracji konta realnego są podane wartości z załącznika.
Bedziesz mogl ja pozniej zmienic przy czym nie mozesz miec otwartych pozycji w danym momencie
aha, rozumiem ze to sie zmienia gdzies w ustawieniach programu?
i w ciagu dnia np rano moglbym miec otwarta pozycje z dzwignia 1:10 a wieczorem np 1:5?
Nie da sie gdzies tego zastrzec np w umowie?
i w ciagu dnia np rano moglbym miec otwarta pozycje z dzwignia 1:10 a wieczorem np 1:5?
Nie da sie gdzies tego zastrzec np w umowie?
Zmieniasz w panelu klienta logujac sie przez www.
Zmiana recznie jesli nie masz otwartych pozycji
Zmiana recznie jesli nie masz otwartych pozycji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeszcze raz dzieki za info
-- czw 11-06-2015, 11:06 --
jednak nie jest tak różowo jak to wygladało na poczatku.
W parametrach strony ustwailem sobie moja dzwignie 1:5 i na forexie pieknie to dziala: przy 0.10 lota wymagany depozyt wyniosl mnie 8,300 PLN ale juz na innych instrumentach typu metale i cfd na SP500 to nie dziala bo depozyt na kontrakt przy 1 lota na SP500 wyniosl mnie tylko 7,800 PLN! Pani konsultantka na moje pytania dlaczego nie dziala dzwignia odeslala mnie to tablicy informacyjnej ze tu dziala dzwignia dynamiczna co jest moim zdaniem pomylka bo przeciez jak sobie sam ograniczam i ustawiam dziwignie na stronie to powinna obowiazywac dla wszystkich instrumentow na platformie? dobrze to rozumuje i mam racje?
Ma ktos moze jeszcze inne namiary na brokera u ktorego mozna ustawic mala dziwgnie i bedzie dziala na wszystkie instrumenty typu waluty, metale, cfd na indeksy?
-- czw 11-06-2015, 11:06 --
jednak nie jest tak różowo jak to wygladało na poczatku.
W parametrach strony ustwailem sobie moja dzwignie 1:5 i na forexie pieknie to dziala: przy 0.10 lota wymagany depozyt wyniosl mnie 8,300 PLN ale juz na innych instrumentach typu metale i cfd na SP500 to nie dziala bo depozyt na kontrakt przy 1 lota na SP500 wyniosl mnie tylko 7,800 PLN! Pani konsultantka na moje pytania dlaczego nie dziala dzwignia odeslala mnie to tablicy informacyjnej ze tu dziala dzwignia dynamiczna co jest moim zdaniem pomylka bo przeciez jak sobie sam ograniczam i ustawiam dziwignie na stronie to powinna obowiazywac dla wszystkich instrumentow na platformie? dobrze to rozumuje i mam racje?
Ma ktos moze jeszcze inne namiary na brokera u ktorego mozna ustawic mala dziwgnie i bedzie dziala na wszystkie instrumenty typu waluty, metale, cfd na indeksy?