Broker z dźwignią 1:500 dla PL
- ForexTig3r
- Maniak
Broker z dźwignią 1:500 dla PL
Witam,
Czy ktoś może zna zaufanego brokera, który umożliwia graczom z Polski używania dźwigni 1:500 i nie ma z nim/tym żadnego problemu?
Czy ktoś może zna zaufanego brokera, który umożliwia graczom z Polski używania dźwigni 1:500 i nie ma z nim/tym żadnego problemu?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Re: Broker z dźwignią 1:500 dla PL
Wszyscy poza UE, czyli od Seszel po Australię... 
Ze sprawdzonych i zaufanych jest jeszcze Dukascopy Bank ze Szwajcarii ale tam lewar max. 1:200.

Ze sprawdzonych i zaufanych jest jeszcze Dukascopy Bank ze Szwajcarii ale tam lewar max. 1:200.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Gaduła
No a koala z GC ? Istnieje od 2006? Oczywista nie dla skalpu.ForexTig3r pisze:Witam,
Jakieś opinie ?
Z takich co jescze maja PL support pelny I dzwignie 1:500 to Grand Capital - nie wiem czy GC to wlasnie o to ci chodzilo
Oni to nawet 1:2000 maja jak poszalec chcesz
Niektorzy tylko skarzyli sie na czas egzekucji zlecen chociaz u mnie zlecenia ida ok.
Kolega tez w Traders Trust otwierał rachunek i mowil ze mogl wybrac 1:500 - na stronie info ze 1:100 wiec musialbys sam zweryfikowac.
-- 23 lut 2016, 17:08 --
A no i Pepperstone ale to juz dalej z kolei i bez PL supportu - nie wiem czy to ma znaczenie.

Kolega tez w Traders Trust otwierał rachunek i mowil ze mogl wybrac 1:500 - na stronie info ze 1:100 wiec musialbys sam zweryfikowac.
A no i Pepperstone ale to juz dalej z kolei i bez PL supportu - nie wiem czy to ma znaczenie.
-
- Pasjonat
rybus pisze:Z takich co jescze maja PL support pelny I dzwignie 1:500 to Grand Capital - nie wiem czy GC to wlasnie o to ci chodziloOni to nawet 1:2000 maja jak poszalec chcesz
Niektorzy tylko skarzyli sie na czas egzekucji zlecen chociaz u mnie zlecenia ida ok.
Grand Capital testowany. Egzekucja to istny dramat. Momentami trwało to kilka sekund. Do tego spready i dziwne ceny na wykresie. Do tego to Rosja więc słabo.
- ForexTig3r
- Maniak
Dzięki, ale w sumie nie padły żadne konkretne odpowiedzi, chodzi raczej o brokerów których nazwa większości przedarła się przez uszy jako broker dobry, godny zaufania, bo bezpieczeństwo przede wszystkim 
Bo taki InstaForex chyba do takich nie należy?
Fajnie byłoby gdyby miał w swej ofercie oprócz walut indexy i surowce, ja tam zasiedziałem się przy jednym brokerze i trochę temat przeze mnie zapomniany. A jakiś LMAX to już całkiem fajnie by było.
Swoją drogą to jest chore, aby KNF miało komuś coś nakazywać.
Jasna rzecz, iż traktuje ona klientów detalicznych jak totalnych przygłupów i debili, bo dźwignia tak naprawdę nie ma za bardzo związku z szybkością/efektywnością etc. tracenia kapitału, no chyba że jest się przygłupem

Bo taki InstaForex chyba do takich nie należy?
Fajnie byłoby gdyby miał w swej ofercie oprócz walut indexy i surowce, ja tam zasiedziałem się przy jednym brokerze i trochę temat przeze mnie zapomniany. A jakiś LMAX to już całkiem fajnie by było.
Jasna rzecz, iż traktuje ona klientów detalicznych jak totalnych przygłupów i debili, bo dźwignia tak naprawdę nie ma za bardzo związku z szybkością/efektywnością etc. tracenia kapitału, no chyba że jest się przygłupem

Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, 17:23 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
- Pasjonat
ForexTig3r pisze:Dzięki, ale w sumie nie padły żadne konkretne odpowiedzi, chodzi raczej o brokerów których nazwa większości przedarła się przez uszy, bo bezpieczeństwo przede wszystkim
Fajnie byłoby gdyby miał w swej ofercie oprócz walut indexy i surowce, ja tam zasiedziałem się przy jednym brokerze i trochę temat przeze mnie zapomniany.
Ruch z dźwignią był czysto propagandowy. A samo KNF słabo zna się na rynku FOREX. Oni dopiero co raczkują na GPW. Tam sprawy ruszają po 3-4 latach od danego przekrętu. Kilku tutaj piszących byłoby prawdziwymi ekspertami w tej tematyce w KNF.
- ForexTig3r
- Maniak
Pisząc Polski support macie na myśli, Polski język?
AvaTrade i Pepperstone wyglądają na przyzwoitych i godnych zaufania.
Czy ktoś osobiście obcował z nimi na dźwigni większej jak 1:100 od daty 16 lipca 2015 i potwierdza, iż wszystko jest OK?
AvaTrade i Pepperstone wyglądają na przyzwoitych i godnych zaufania.
Czy ktoś osobiście obcował z nimi na dźwigni większej jak 1:100 od daty 16 lipca 2015 i potwierdza, iż wszystko jest OK?
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- bartek1916
- Pasjonat
jest cos takiego jak Grand Capital albo Gallant Capital
IC Markets, Pepperstone, LiteForex to Ci pewniejsi.