Broker na początek
Broker na początek
Witam,
polecicie mi jakiegoś brokera? zależy mi na niskich spreadach, możliwości skalpowania a także na bezproblemowych i szybkich wpłatach i wypłatach.
Z góry dzięki za pomoc.
polecicie mi jakiegoś brokera? zależy mi na niskich spreadach, możliwości skalpowania a także na bezproblemowych i szybkich wpłatach i wypłatach.
Z góry dzięki za pomoc.
Re: Broker na początek
Hmm HFT Brokers?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Właśnie patrzyłem HFT. A co możecie powiedzieć o Adrmiral Markets i plus500? bo czytałem trochę i ludzie polecają
Kto poleca plus500? 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Na jednym szkoleniu ktoś opowiadał, że w plus500 nie wypłacili mu wygranych pieniędzy.
- uciekinier
- Pasjonat

HFT to bardzo dobry brok, ewentualnie mForex lecz oni ostatnio trochę ( może więcej niż trochę

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Dzięki wielkie za pomoc
zaczne od HFT 
-- 01 kwie 2015, 19:30 --
A przy okazji jak jest już wątek to możecie mi polecić jakieś lektury związane z FX? Cały czas się jeszcze uczę więc może macie jakieś swoje ulubione książki/pdf

A przy okazji jak jest już wątek to możecie mi polecić jakieś lektury związane z FX? Cały czas się jeszcze uczę więc może macie jakieś swoje ulubione książki/pdf

-
- Pasjonat
plus500 oczywiście wypłaca kase. Sam nie polecam bo warunki odbiegajace od normy. Komu nie wypałcili? konkretnie proszę, a nie bo czesiu nie dostał kasy, który na codzień jest półdebilem, nie obrażając debili.polak213 pisze:Dzięki wielkie za pomoczaczne od HFT
to chyba nie do mnie więc nie wiem czemu mnie cytujesz...andrzej-sk pisze: plus500 oczywiście wypłaca kase. Sam nie polecam bo warunki odbiegajace od normy. Komu nie wypałcili? konkretnie proszę, a nie bo czesiu nie dostał kasy, który na codzień jest półdebilem, nie obrażając debili.
Na PW podeślę Ci kilka linków zaraz
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu