Broker - konkretne wymagania :D

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Broker - konkretne wymagania :D

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Witam

szukam brokera który ma bardzo mały spread na EDKu najlepiej 0.1 :D plus jakas nie duża prowizja :D dodam dla przykłady że na XTB np. prowizja jest chora i wynosi około 250 zł. za otwarcie i 250 za zamknięcie :O więc totalna bzdura...
próbowałem otworzyć demo na Dukascpoy ,ale nie mogę zainstalowac ich platformy ;/ ani zalogować się poprzez WEB ;/

a może jakieś inne propozycje ?? Fajnie by było jakby wystawiali na koniec roku PIT-a tak jak XTB ;]

-- Dodano: pn 04-08-2014, 11:52 --

sorry ;/ nie w tym miejscu temat założyłem ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Broker - konkretne wymagania :D

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Jak chcesz koniecznie PIT-a to wybór zawęża się tylko do polskich brokerów. a to zdecydowanie ogranicza wybór. PIT rozliczasz raz na rok, a nie na tydzień czy miesiąc więc ja na Twoim miejscu w ogóle bym tego nie brał pod uwagę jeśli w zamian możesz otrzymać korzystniejsze warunki handlowe (bo w końcu handlujesz przez cały rok).

Skoro na Dukascopy nie możesz się zalogować to jakiś jest ku temu powód - może niewłaściwa wersja Javy? Godzina kombinowania, kontakt z supportem i problem rozwiązany, a tak to ta chwila lenistwa znów może zabrać Ci "oszczędności", bo wybierzesz droższego brokera ;).

Jeśli zamierzasz zawierać wiele transakcji i łączny wolumen będzie spory to w LMAXie można negocjować prowizję i zejść nawet poniżej 0,0020%, czyli będzie to już stawka porównywalna z Armadą. PITa nie ma ale w zamian otrzymujesz niezawodność i dostęp do dużej płynności rynkowej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ