równowartość 1000$ może być również wpłacona w naszej rodzimej walucie czyli w złotówkachLexie9 pisze:Oki, tylko z tego co widzę to przy zakładaniu konta przez Forex Club minimum 1000USD wpłaty trzeba zrobić, a ja myślałem o wpłacie drobnych 300zł. Bo przyznam, że to moje pierwsze wejście na konto realne po pół rocznej nauce.
Broker do skalpowania
Re: Broker do skalpowania
Równowartość czyli ok 3000 PLN. Niestety niski depozyt to też mniejsze pole manewru.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
No dobra, dzięki za wszystkie wypowiedzi. Muszę to przemyśleć bo jednak pierwsze spotkanie z kontem realnym chce się na stawić na spotkanie z innymi emocjami niż przy demo i sprawdzenia siebie czy się nadaje do takiego inwestowania w ogóle.
Pozdrawiam;)
Pozdrawiam;)
faktycznieraposo pisze:Równowartość czyli ok 3000 PLN. Niestety niski depozyt to też mniejsze pole manewru.
Założyłem konto demu u LMAX i wybrałem MT4, bo sądziłem, że chodzi o platformę a zalogować na konto mogę się tylko przez web. Nie wiem czy coś pokiełbasiłem czy co.
Jest możliwość wrzucenia od nich konta na MT4?
Jest możliwość wrzucenia od nich konta na MT4?
Jak najbardziej. Podeślę Ci instrukcje na PW co należy zrobić.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ja też poproszę.raposo pisze:Jak najbardziej. Podeślę Ci instrukcje na PW co należy zrobić.
- SuperFOREX
- Gaduła

W FXCM wystarczy 50 USD lub EUR. Skalperzy mile widziani. Niestety spready nie należą do najmniejszych, ale jest sporo innych zaletLexie9 pisze: a ja myślałem o wpłacie drobnych 300zł.
przy takich spredach to nic dziwnego ze skalperzy mile widziani w fxcmSuperFOREX pisze:W FXCM wystarczy 50 USD lub EUR. Skalperzy mile widziani. Niestety spready nie należą do najmniejszych, ale jest sporo innych zaletLexie9 pisze: a ja myślałem o wpłacie drobnych 300zł.
jak ktos zaczyna to jeszcze moze sie nabrac i bedziesz mial na sumieniu
- SuperFOREX
- Gaduła

Zawsze mocno zachęcamy do sprawdzenia strategii na darmowym koncie demo, które oferuje identyczne spready jak rachunek real.sureshot pisze:jak ktos zaczyna to jeszcze moze sie nabrac i bedziesz mial na sumieniu
Jeśli czyjaś strategia zadziała na koncie demo, to trudno ew. późniejsze straty na koncie rzeczywistym przypisać spreadom. Jeśli natomiast na koncie demo strategia będzie tracić, to po prostu nie otwiera sie konta real, tylko testuje się inną strategię i/lub brokera